1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

POMOCY! Problem z ograniczonym NAT

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez RaptorPL, Czerwiec 16, 2013.

  1. RaptorPL

    RaptorPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2013
    Posty:
    207
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Konin
    Witam.
    Wiem ,że mogą tu pisać nowe tematy tylko świeżacy ale mam problem z NAT'em.
    Cały czas wyskakuje mi błąd dotyczący ograniczonego NAT'u. Tyle się męczyłem i za cholerkę nie wiem jak otworzyć te porty.
    Mam router Tp-Link TL-WR740N. Jeśli ktoś wie co mam zrobić aby wreście to zadziałało bo nie mogę z niektórymi grać i dołączać do grupy to niech napisze.
    Z góry dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rei 02

    Rei 02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    107
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Spróbuj najpierw wejść w panel tego routera wpisując w przeglądarce internetowej (na kompie) taki oto adres: 192.168.1.1 lub 192.168.1.100. Jeśli zapyta Cię o hasło podaj "admin." Jeśli nie zadziała - poszukaj tego hasła w instrukcji routera. Po wejściu w panel poszukaj zakładki zawierającej ustawienia NAT.
     
  4. RaptorPL

    RaptorPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2013
    Posty:
    207
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Konin
    Po pierwsze to w przeglądarce to ja muszę wpisać swój adres ip a po drugie nie ma żadnej zakładki z NAT.
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Skoro wiesz to dlaczego temat zakladasz w swiezakach ?

    Jaki masz internet, moze dostawca blokuje porty, skontaktuj sie z nim i zapytaj.

    Przenosze do odpowiedniego dzialu.

    Pisane z telefonu .
     
  6. szlovak

    szlovak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    poszukaj moich postów, pisałem o wszystkich problemach tak sądzę
     
Wczytywanie...

Poleć forum