1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy!! problem z podłączniem do xbl

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez sipek999, Wrzesień 4, 2009.

  1. sipek999

    sipek999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam taki problem, po zapisaniu hasla windows id wyskakuje mi komunikat, ze nie moge sie polaczyc z xbl, prosze sprobowac pozniej:/, testowalem siec w opcjach niby wszystko ma smigac laczy sie z xbl itd, nigdy nie gralem na tej konsoli przez xbl:/ podlaczylem ja raptem 5x tylko po to zeby aktualizowac, wiec chyba bana nie powinienem dostac, fakt gram na piratach ale nigdy nie gralem przez siec, mozliwe jest to ze jezeli gralem w gry przerabiane 3rd wave to po podlaczeniu do sieci odrazu wykrylo ze w takie przerabiane gry gralem...
    nigdy jeszcze nie wszedlem do xbl, a teraz bardzo chce ale sie nie da:/, jezeli mam bana to prosze o to, zeby ktos napisal jak to moge sprawdzic i byc pewnym w 100% ze go mam. z góry DZIEKUJE!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    To raczej nie ban wyskoczył by ci kod błędu. Twojej wypowiedzi nie rozumiem to się podłączałeś po to żeby zaktualizować czy się nigdy nie podłączałeś?
     
  4. sipek999

    sipek999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    po to zeby aktualizowac a teraz zarejestrowac, ale mam problem poniewaz nie chce sie polaczyc, dawno temu sie rejestrowalem i bylo ok, ale zapomnialem hasla i teraz chcialem zalozyc nowe konto i zonk:/
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    zmien ustawienie regionalne konsoli na kraj na jaki sie rejestrujesz
     
  6. sipek999

    sipek999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dziekuje pomoglo ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum