1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy!!!problem z saveami!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ziemniakos, Listopad 29, 2009.

  1. ziemniakos

    ziemniakos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam witam i o pomoc pytam..:p nie wiem czemu ale nie moge zapisac stanu gry na karcie pamieci..wgrany nowy ixtreme, karta 256..przy probie zapisu komunikat failed to save..przy probie loada tez blad wyskakuje- files corrupted..o s chosi jakby?????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Karte kupiłeś nową czy używaną?
    Działała ci wcześniej?
     
  4. ziemniakos

    ziemniakos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    karta byla w zestawiewiec uzywana byla. i byly na niej savy i profil kolesia od ktorego ja kupilem..
     
  5. zary

    zary Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    na bank oryginalna?
     
  6. ziemniakos

    ziemniakos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak,na pewno. mam jeszcze sruga od kumpla i na niej tez sie nie da zapisac..
     
  7. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Spróbuj przepiąc kartę pamięci do drugiego gniazda, a jak masz możliwość to podepnij dysk.
     
  8. Melan

    Melan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmm czyli karty są na pewno nie są uszkodzone... więc w najgorszym wypadku masz uszkodzone wejścia na karty pamięci...serwiss...
     
  9. ziemniakos

    ziemniakos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dobra grajac w assasina zapisuje sie gra ale nie moge jej zaladowac..corrupted file..hm no ale jesli moj profil sie laduje to jak porty moga byc uszkodzone?
     

Poleć forum