1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy!! Problem z xboxem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Litman, Styczeń 29, 2012.

  1. Litman

    Litman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich.

    Mój problem wygląda następująco...

    Wczoraj nabyłem konsole 360, grałem itp wszystko było ok...dzis gdy włączyłem konsole próbując wejść na xbox live wyskoczyl mi komunikat o aktualizacji więc zainstalowałem aktualizację i :

    konsola się uruchomiła ponownie..wyskoczył jakiś błąd i koniec...

    po kilku próbach wlączenia konsoli udało się i aktualizacja dobiegła końca.... i po chwili się zacieła:(

    i nie mogę jej włączyć...migają 3 diody...

    Wie może jak to naprawić?

    Z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Kod bledu?

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  4. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Odpal konsole, jak zaświecą się czerwone diody to wciśnij klawisz od synchronizacji pada i ten od wysuwania tacki. Czerwone diody zaczną się zmieniać. Powinieneś odczytać 4 pozycje diód.

    To da ci 4 cyfrowy kod błędu

     
  5. Litman

    Litman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kod błędu to 0110 ..... znalazlem jakies wiadomosci ze to coś z ramami itd...o ile dobrze znalazłem...

    Tylko czy jest to możliwe bo konsola działała dobrze...dopiero po aktualizacji nie chcę się wlączyć...
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Wygląda na RROD, jaka data produkcji konsoli ew. płyta gł jeśli znasz ?
    Wygląda na to że kupiłeś konsole po naprawie, ile za nią zapłaciłeś jeśli można wiedzieć?
     
  7. Litman

    Litman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na konsoli pisze 2007.11.27 data produkcji...

    Konsole nabyłem z pracy....:)

    Poradzicie co zrobić? oddać do serwisu? czy lepiej iść i kupić nową?
     
  8. Litman

    Litman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale konsola działała normalnie do chwili aktualizacji.....
     
  9. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    1.Naprawić -> Wystawić na allegro.pl (zaznaczając ze po naprawie RROD), -> kupić nową.

    Możesz sam spróbować to naprawić wywalając X-CLAMsy i wstawiając śruby na podkładkach + wymiana pasty pod GPU.
    Ew. możesz poszukać firmy która zrobi ci rebaling (koszt. około 150 zł) i wtedy nie opłaca się sprzedawać.
     
  10. Litman

    Litman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A nie ma jakiś sposobów żeby go naprawić?

    Mieszkam w niemczech a nowa konsola kosztuje jakies 150euro...także spory wydatek:(
     
  11. Litman

    Litman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    HHhmmm...jutro poszukam jakiegoś serwisu żeby to naprawili...

    Na pisze co i jak jutro:))

    PS: ESLORD DZIEKI:D
     
  12. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    serwisy w niemczech tyle wezmą tyle co nowa więc nawet nie masz co oddać ,szykować się na nową
     
  13. Fiszó

    Fiszó Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Reszów
    Dokładnie, a nowa 150 euro? Dla kogoś mieszkającego i raczej pracującego w Niemczech nie jest to chyba dużo nie ? :)
     
  14. rumcajsor13

    rumcajsor13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nysa
    Wiesz co się nie da zrobić? Na**** w kącie w okrągłym pokoju
     
Wczytywanie...

Poleć forum