1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy przy LT+ 1.9

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jakub Kądys, Wrzesień 8, 2011.

  1. Jakub Kądys

    Jakub Kądys Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam Xboxa 360 Elite 120GB przeróbka LT+ 1.9 nowy dashboard 2.0.13599. Nagrałem już 3 płyty, ale żadna mi nie chodzi. W czym problem? Nie wiem jakie wave'y nagrywać, proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    A jakie sa to gry. Po 2 LT+1.9 lyka wszystkie wavy. Moze ***owe plyty. I wiecej szczegolow na 2 raz bo po pierwszym poscie nic nie mozna sie dowiedziec. Opisz jaki masz dokladnie problem co sie dzieje jak wkladasz plyte do napedu itp
     
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    a nie usunelo ci przerobki?
     
  5. Jakub Kądys

    Jakub Kądys Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Próbowałem Skate 2 i Skate 3 nic nie zmieniałem takie jakie ściągnałem takie nagrałem na płyte Esperanza. 2 Dni temu dopiero kupiłem tą konsole, więc nie mam pojęcia czy usuneło mi przeróbke. Gdy wkładam płyte do napędu zaczyna się kręcić,coś tam czyta i nagle jest "Otwórz napęd" i nic. Czy jest jakiś inny sposób ?
     
  6. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Jesli wgral LT+1,9 i pozniej dal upload to nie usunelo mu przerobki:) To jest tak moze byc wina np: napedu(laser) 2 kup plyty verbatima i sprobuj nagrac. A inne kopie ci czyta?? Ale stawian na plyty. Ja tez chcialem kiedys zobaczyc tansze i nic nie dalo.Tez bylo otworz naped nagralem na verbatim i wszystko smigalo jak nalezy
     
  7. Jakub Kądys

    Jakub Kądys Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie zdążyłem jeszcze żadnych innych załatwić, konsole mam dopiero 2 dni. Ale wkładam filmy, muzyke wszystko ładnie działa. Nic nie wgrywałem konsole z przeróbką i dashboardem taką dostałem przy zakupie. Spróbuje z verbatimem
     
  8. arcoss

    arcoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podłączę się pod pytanie, bo też mam dylemat z 1.91 - mam obecnie nieprzerobioną konsolę z dashem 2.0.13146.0. Konsola odłączona na razie od netu, żeby nie pobrała mi nowego dasha. I tu pytanie: czy jak pobiorę jednak ten najnowszy dash to czy bez problemów będę mógł przerobić klocka na 1.92 lub w przyszłości 2.0?
     
  9. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak masz slima to tak 1.92 only slim! lepiej przed flashem wgrac najnowszy po co masz 2razy placic za flesha?
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ja nie kumam heh kto robi takie rzeczy...ja jak mam klienta to mówie ze ma byc dash najnowszy jak naped chce sam wyslac.....
     
  11. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ehh sa geniusze co wysylaja na flesha i maja dash 12.... pozniej sie budza ze trzeba 13... i jest impreza. a serwisy maja to gdzies,robia flesha a dash ich nie obchodzi
     
  12. arcoss

    arcoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli dobrze, że zapytałem :) Przystępuję do aktualizacji :) Dzięki.

    Mam wersję slim.
     
  13. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    to nacisnij przydatne:) tym co ci pomogli
     
  14. arcoss

    arcoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Faktycznie, nie pomyślałem o tym. Błąd naprawiony :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum