1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pomocy przy przeróbce dysku hdd WD1200BEVS

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez puszuszek, Czerwiec 29, 2014.

  1. puszuszek

    puszuszek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kielce
    witam mam zbedny dysk hdd WD1200BEVS i chciałem go przerobic pod mojego xboxa,robie wszystko tak jak w poradniku z forum ale wyskakuja takie rzeczy jak na zdjeciach,hdd pod xbox - puszek2221 - Chomikuj.pl
    może zle sformatowałem dysk albo cos,już sam nie wiem!!!!!!!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Wyłącz w biosie tryb ahci
     
  4. puszuszek

    puszuszek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kielce
    a jak to zrobić bo powiem szczerze że jestem zielony jesli chodzi o takie rzeczy
     
  5. puszuszek

    puszuszek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kielce
    witam wylączyłem tryb AHCI ale niestety nic to nie dało,teraz wyskakuje coś innego ale dalej nic z tego.link do zdjęc podpisanych wyłączony tryb AHCI i widok BIOSU
    hdd pod xbox - puszek2221 - Chomikuj.pl
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To użyj komputera stacjonarnego. Ten nie podchodzi nie widzi dysku
     
  7. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jeszcze jest jedna wazna rzecz, dysk podlaczasz przez przejsciowke USB czy normalnie pod zlacze na mobo ?
     
  8. Edzio666

    Edzio666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Przecież wszystko OK, tylko zamiast '0' (bo pod takim numerem został oznaczony dysk) ty wybrałeś '1' co widać na screenie "wylaczony tryb AHCI.jpg" - dlatego Ci wywaliło błąd! Wybierz tam ZERO i będzie OK.
     
  9. puszuszek

    puszuszek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kielce
    dysk jest podlanczany normalnie zamiast dysku systemowego,jest krok do przodu tylko teraz jest problem przy wpisywaniu hddss.bin bo po tym wywala błąd.zdjęcie na moim chomiku:
    hdd pod xbox - puszek2221 - Chomikuj.pl
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    No tak ja payrzylem na zdjecia na dole. Umieszczaj fotki na stepnym razem na bardziej ludzkim serwerze. Wpisz prawidlowa nazwę firmware ktory wgruwasz. Na pendrive nie ma takiego pliku jak wpisales
     
  11. puszuszek

    puszuszek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kielce
    No tak tylko skąd wziąć plik hddss.bin ? Bo w poradniku nic nie pisze
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  13. puszuszek

    puszuszek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kielce
    Juz przerobilem. Wielkie dzięki za pomoc. Temat do zamknięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum