1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pomocy przy właczaniu BF3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez alolile, Marzec 29, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. alolile

    alolile Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , mam przerobionego Xboxa i pirackiego BF3
    Wiec mam taki kłopot ze gdy wsadzam płyte do nepedu i włacza sie jest czarny obraz i wchodzi do poczatkowego menu: D
    Pomocy, nie wiem co robic.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Yamrox

    Yamrox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2012
    Posty:
    47
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    źle nagrałeś płytkę lub nie przepuściłeś przez abgx
     
  4. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a lt jakie?
     
  5. alolile

    alolile Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak sprawdzic LT , to mi 2 lata temu wujek przerabial i wszystko smigało ; d
     
  6. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Jak przerabiana dwa lata temu to nie masz 2.0 lub 3.0 ktore jest potrzebna do BF3. musisz przerobic jeszcze raz
     
  7. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dwa lata temu to było lt 1.61 ,więc odpowiedz problemu wgrać sobie lt 2.0/3.0 i będzie chodzić na tym co masz lt nie pójdzie ci
     
  8. alolile

    alolile Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a moge go sam wgrac?
     
  9. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak umiesz rozebrać konsole ,zobaczyć jaki tam jest napęd poszukać na forum tutek to możliwe ze tak
     
  10. alolile

    alolile Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a gdy nie wiem jaki mam LT a jak wgram zły to kosola pada?
     
  11. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Skoro pytasz o takie rzeczy to nawet sie nie zabieraj za przerabianie. A jak już to zacznij wiecej czytać a nie pytać. Wszystko masz na forum było tysiąc razy.


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  12. alolile

    alolile Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak sparwdzic jakie mam LT ?
     
  13. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Nie bierz się za piractwo jak nie znasz nawet podstaw. Nie łatwiej zapłacić za oryginał i mieć spokój?

    Zły dział. Od tego są ISO lub LT a nie Gry, proszę o tym zapamiętać.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum