1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy RGH- nie widać gier

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez babok, Marzec 10, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. babok

    babok Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dzisiaj zakupilem przez allegro xboxa 320 gb RGH z 15 grami na dysku,po podlaczeniu konsoli zaladowalmi sie orginalny menu konsoli Zippyshare.com - CAM00071.jpg ,nie ma zadnych gier dysku nic nie moge zrobic,sprzedawca rzetelny chcenawet zwrocic pieniadze ale chce poczekac bo moze znacie przyczyne ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sowa180

    sowa180 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wiedeń
    Sprawdziłeś czy dysk się nie wypiął podczas transportu? Miałem taki przypadek. Co jest w zakładce gry?
     
  4. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Popatrz czy nie masz tam gdzieś XEXMENU, lub FSD ... gry mogą być na hdd w innym folderze, w którym to nie widaćich w org dash'u konsoli.
    Sprawdź w ustawieniach zakładkę pamięć czy dysk widnieje.
     
  5. babok

    babok Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    odp

    No właśnie Nie wykrywa żadnej pamięci. Wchodzę w ustawienie klikam pamięć masowa wyskakuje nie znaleziono urządzeń pamięci masowej
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Sprawdź jak pisał Ci wyżej czy dysk się nie wypiął.
    Jak możesz to podaj link do aukcji.
     
  7. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Sprawdź czy wogóle ten dysk w konsoli jest umieszczony.
     
  8. babok

    babok Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dysk jednak się wypial ,lajik tak ma,dzięki chlopaki wielkie!

    Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
     
  9. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Od podziękowań jest przydatne po prawej str postów ... ważne że po problemie - Zamykam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum