1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy!!!!RGH!!!Wył,się

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wasilek6320, Sierpień 22, 2012.

  1. wasilek6320

    wasilek6320 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    85
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam jestem posiadaczem xbox slim,jestem nowy i mało obeznany dlatego proszę o pomoc,mianowicie sprawa wygląda tak xbox chodził cały czas ok(6-7 miesięcy)potem była przerwa ok,4 dni i kiedy chciałem go włączyć to padł dotyk nie chciał się włączyć zapaliłem go z pada grafika przestawiła się z 1080p na vga,przestawiłem znów na obraz hdmi i włączyłem grę i po graniu przez ok,1 godz,wył się, cały czas resetowały się ustawienia dotyczące rozdzielczości,więc przestawiałem ale potem to wyłączał się zaraz po odpaleniu gry nie wiem co robić dodam że xbox chodzi na wentylatorach na 70% więc chyba nie przegrzanie,,,Pomocy!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Prawdopodobnie padl procek. Obstawiam na 90%. Koszt naprawy okolo 200zł.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    A nie chip od rgh?

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  5. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    "Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości."
    Terry Pratchett
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zostaje to 10%, lecz wyglada to na 0022. Po wgraniu oryginalu pewnie to sie pojawi.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  7. wasil23oki

    wasil23oki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2012
    Posty:
    89
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ciechanów
    Wasilek6320, moim zdaniem rozwaliles konsole, chodzi zapewne o procesor, radze zakup nowej konsoli, badz naprawe tej, koszt od 150 w gore.
    Pozdrawiam wasil23oki, Lukasz.
     
  8. Enz0

    Enz0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Xbox chodzil non stop 6 miesiecy ?. Cos ty kur** robil ?
     
  9. malawi

    malawi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    226
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    ziomek jest hardkorem konsola pół roku włączona o OO o

    wasilek zabiłeś konsole jak mogłeś ::(((
     
  10. wasilek6320

    wasilek6320 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    85
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie no non stop nie chodziła normalne użytkowanie ,;)
     
  11. wasilek6320

    wasilek6320 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    85
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Normalne użytkowanie tak,nie non stop,,,,,,,,,,,,
     
  12. wasilek6320

    wasilek6320 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    85
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    właśnie nie cały czas nie chodził,normalne użytkowanie,,,
     
  13. wasil23oki

    wasil23oki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2012
    Posty:
    89
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ciechanów
    Dobra nie produkuj sie braciak ;), rozwaliles mi konsole ;), poczekaj az z pracy wroce a to juz jutro ;), nie ma co plakac, pewnie coolRunner siadl...napewno nie przegrzanie to w koncu slim, do jutra ;)
     
    1 osoba to lubi.
  14. wasilek6320

    wasilek6320 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    85
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Chyba mam źródło problemu, ponieważ wyjąłem dysk i włączyłem grę normalnie z płyty i wszystko ok,to jednak chip rgh,fuuuuf,ale szczęście,,;)
     

Poleć forum