1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pomocy router

Temat na forum 'Off-Topic' rozpoczęty przez pablo88r, Marzec 9, 2014.

  1. pablo88r

    pablo88r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam prosze o pomoc jestem zielony wiec tak zakupilem rourt tplink model mr3220 podpiety modem z play i tu problem nie laczy mi z tefonem samsung s3 uzyskiwanie adresu ip i nic sie nie dzieje z laptopem smiga i z samsungiem s plus i z xboxem niewiem co sie dzieje s3 posiada androida 4.3 router zabepieczony haslem funkcja wps
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nemo7

    nemo7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    Sprobuj na nowo wprowadzic.haslo, bo może źle wpisałeś.

    Wysłane z mojego PAP4040_DUO przy użyciu Tapatalka
     
  4. pablo88r

    pablo88r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    haslo dobre ustawienie routera bez hasla tez nie pomaga
     
  5. nemo7

    nemo7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    Jeszcze sprawdź czy ten telefon laczy sie z siecia gdzie indziej (np u kolegi), moze tak byc tez ze cos w nim jest walniete dlatego sie nie laczy z routerem.
    Możesz tez sprawdzic jak zareaguje czy sie cos zmieni gdy na tel dasz zapomnij siec i wyszukasz siec na nowo.
     
  6. pablo88r

    pablo88r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dobra to chyba wina androida nie laczy ze siecia u kolegi i tak samo jak udostepnie neta w samsungu s plus wyskakuje uzyskiwanie adresu ip chyba zabiore sie za wgranie poprzedniego androida dziex
     
Wczytywanie...

Poleć forum