1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy - Sformatowałem nowy dysk 120GB

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Gsm Liberty, Kwiecień 21, 2010.

  1. Gsm Liberty

    Gsm Liberty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Nowa konsola i niechcący sformatowałem ją jako pamieć masową. Teraz widzi tylko 16GB jak dysk jest na transfer kit. Jak w slocie konsoli - bram pamięci masowej.

    Uzyłem HDDHACKR odtworzyłem 3 partycje ale dalej go nie widzi w konsoli

    Jak go naprawić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
  4. Gsm Liberty

    Gsm Liberty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Chciałem przerzucic profile i savy z 20 na 120
    20 siedziała w slocie konsoli a 120 na kabelku.
    A mogłem użyć pendriva:(
     
  5. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    To chyba masz już po dysku. Oryginalne dyski to nie WD, więc nie przerobisz to tym samym sposobem co WD.

    Chyba, że to właśnie WD, a nie oryginalny dysk.

    Jeżeli to oryginalny dysk to chyba już po nim. Chociaż można by spróbować skopiować cały dysk (sektor po sektorze), gdybyś miał drugi oryginalny.
     
  6. trochos

    trochos Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2010
    Posty:
    172
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Toulon
  7. Gsm Liberty

    Gsm Liberty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Zeszła ładnie plomba leci do m$ :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum