1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy: UTKNĄŁEM w Fable 3

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez z0nk31, Grudzień 3, 2011.

  1. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Witam

    Mam problem z grą Fable 3 a mianowicie z jednym z głównych Questów.
    nazwa Questa to "Ruch oporu Bowerstone" - w tych kanałach muszę porozmawiać z Page ale kiedy wszedłem do jej gabinetu to jej tam nie było a wszystkie inne drzwi są pozamykane i jestem zablokowany. Nie mogę się nigdzie przenieść za pomocą mapy ani w ogóle nie mogę nigdzie wyjść.
    Miał już ktoś podobnie ? Czy może coś źle robię?

    Wydaje mi się że jedynym wyjściem jest rozpoczęcie gry od nowa bo nie wiem co jest nie tak.

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    @UP
     
  4. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Odświeżanie możliwe po upływie 24 godzin
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    @Góra
     
  6. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Nie możesz po prostu wczytać wcześniejszego Save ?
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    no własnie nie bo gra caly czas nadpisuje jeden stan gry co wiaze sie z ponownym rozpoczeciem gry.
    nikt tak nie mial ? :D
     
  8. naughtydog

    naughtydog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    162
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wroclaw
    Zrob kilka misji pobocznych i poszukaj jakies znajdzki. Dodatkowo kup kilka nireruchomosci, ozen sie/wyjdz za maz. Krotko mowiac zrob kilka czynnosci, ktore nadpisza save'a, moze wtedy bedziesz mogl kontynuowac.
     
  9. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    bardzo chętnie tylko najpierw radzę przeczytać pierwszy post, w którym jest wyraźnie napisane że nie mogę wyjść z tej lokacji, w której już się znajduję
     
  10. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    No to jak obszedłeś lokację wzdłuż i wszerz i nic nie ruszyło dalej to najwidoczniej bug, przecież ta gra ma poziom trudności dla dzieci więc jeśli czegoś nie możesz tam znaleźć to tego po prostu nie ma, z wyniku błędu.
     
  11. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    ok kosz
     
  12. naughtydog

    naughtydog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    162
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wroclaw
    Przez mape tez nie mozesz sie teleportowac?
     
  13. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    nie.
    wyświetla się komunikat, że "musisz najpierw ukończyć misję główną" czy jakoś tak.
     
  14. naughtydog

    naughtydog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    162
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wroclaw
    Sprobuj misje ukonczyc w trybie online z kims. Wtedy moze wszystko wroci na swoje miejsce.
     
Wczytywanie...

Poleć forum