1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy: UTKNĄŁEM w Fable 3

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez z0nk31, Grudzień 3, 2011.

  1. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4921
    Polubienia:
    955
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Witam

    Mam problem z grą Fable 3 a mianowicie z jednym z głównych Questów.
    nazwa Questa to "Ruch oporu Bowerstone" - w tych kanałach muszę porozmawiać z Page ale kiedy wszedłem do jej gabinetu to jej tam nie było a wszystkie inne drzwi są pozamykane i jestem zablokowany. Nie mogę się nigdzie przenieść za pomocą mapy ani w ogóle nie mogę nigdzie wyjść.
    Miał już ktoś podobnie ? Czy może coś źle robię?

    Wydaje mi się że jedynym wyjściem jest rozpoczęcie gry od nowa bo nie wiem co jest nie tak.

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4921
    Polubienia:
    955
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    @UP
     
  4. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2858
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Odświeżanie możliwe po upływie 24 godzin
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4921
    Polubienia:
    955
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    @Góra
     
  6. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Nie możesz po prostu wczytać wcześniejszego Save ?
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4921
    Polubienia:
    955
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    no własnie nie bo gra caly czas nadpisuje jeden stan gry co wiaze sie z ponownym rozpoczeciem gry.
    nikt tak nie mial ? :D
     
  8. naughtydog

    naughtydog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    162
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wroclaw
    Zrob kilka misji pobocznych i poszukaj jakies znajdzki. Dodatkowo kup kilka nireruchomosci, ozen sie/wyjdz za maz. Krotko mowiac zrob kilka czynnosci, ktore nadpisza save'a, moze wtedy bedziesz mogl kontynuowac.
     
  9. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4921
    Polubienia:
    955
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    bardzo chętnie tylko najpierw radzę przeczytać pierwszy post, w którym jest wyraźnie napisane że nie mogę wyjść z tej lokacji, w której już się znajduję
     
  10. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2858
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    No to jak obszedłeś lokację wzdłuż i wszerz i nic nie ruszyło dalej to najwidoczniej bug, przecież ta gra ma poziom trudności dla dzieci więc jeśli czegoś nie możesz tam znaleźć to tego po prostu nie ma, z wyniku błędu.
     
  11. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4921
    Polubienia:
    955
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    ok kosz
     
  12. naughtydog

    naughtydog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    162
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wroclaw
    Przez mape tez nie mozesz sie teleportowac?
     
  13. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4921
    Polubienia:
    955
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    nie.
    wyświetla się komunikat, że "musisz najpierw ukończyć misję główną" czy jakoś tak.
     
  14. naughtydog

    naughtydog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    162
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wroclaw
    Sprobuj misje ukonczyc w trybie online z kims. Wtedy moze wszystko wroci na swoje miejsce.
     
Wczytywanie...

Poleć forum