1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

POMOCY!! w kupnie nowego Xboxa!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kuzii, Grudzień 30, 2009.

  1. kuzii

    kuzii Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam;-)mam zamiar kupic nawego xboxa ale tak czytam na forum o tych nowych konsolach,że są problemy z ich przeróbką:( i teraz sie zastanawiam jaki to mam wreszcie kupić z jaką datą produkcji żebym niemiał potem problemów z przerobieniem tej konsoli,prosze o pomoc kogoś kto wie naprawde jak to jest z tymi konsolami. P.S. Mam okazje kupic konsole Arcade z datą 28.07.2009r i niewiem czy bedzie sie ją dało przerobić bez ,,lutowania,,prosze o pomoc i opinie pozdrawiam....może jest ktoś z sląska lub małopolski kto z zajmuje sie tego typu rzeczami...prosze o kontakt gg 18746237
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. daniels22222

    daniels22222 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przerobić się da ale czy bez lutowania to nie wiem. Gdzieś na allegro ktoś pisał tylko ze w niektórych napędach lutują ale kumpel kupił Arcade i bez lutowania przerobił
     
  4. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Nowe napędy v3 ( te które są droższe w przerobieniu i wymagają lutowania ) są montowane w X360 od 1-09-2009. Ale teraz każdy napęd da się przerobić .
     
  5. Kaktus92

    Kaktus92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Wszystkie napędy poza LiteOn v3 są przerabialne softwareowo, jedynie v3 trzeba lutować.
     
Wczytywanie...

Poleć forum