1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy Xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez QoloPL, Sierpień 9, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. QoloPL

    QoloPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    siema jestem dawid mam 13 lat i aktualnie mieszkam w norwegi.
    mam problem bo gdy byłem w polsce na wakacjach poprosiłem tate żeby zawiózł mojego xboxa 360 żeby go przerobili tak aby mógł odtwarzać gry pobrane z netu nagrane na płytke,ale gdy już przerobili mi xboxa 360 powiedzieli tacie że jest (i to jest problem) jakaś dwójka i trójka i że my mamy tą trójke no dobra wrocilismy do norwegi odpaliłem komputer pobralem FIFA 12 Link:http://chomikuj.pl/MegaKinoZapraszam/*09*e2*a7*ab+FIFA+12+xbox+360+chomikuj

    i tu pojawia siędrugi problem odpaliłem ImgBurner 2.5.5.0 ustawiłem tak jak na poradniku który był w paczce do FIFY 12 ,
    wypakowałem fife 12 a w niej były dwa pliki : 1331.ISO
    1331.mds
    załadowałem plik z rozszerzeniem . mds i kliknelem żeby mi nagrywał w prędkosci x2.6 poczym wyskoczył komunikat że jest za mało miejsca na plytce i kliknełem (OK) czekam 10 sek i nic poczym wyskakuje komunikat



    I/O Error

    Device [0:0:0] HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 TN02 (D:) (SATA)

    ScsiStatus: 0x02
    Interpretation: Check Condition

    CDB 53 00 00 00 00 00 3A 67 20 00
    Interpretation:Reverse Track - Sectors 3,827,488

    Sense Area 70 00 05 00 00 00 00 0A 53 00 00 0C 24 00 00C0 00 05
    Interpretation: Invalid Field in CDB

    i dostałem 2 opcje (Retry) i (Cancel)

    kliknełem retry i ten sam komuniakat wyskoczył ponownie i tak w kólko , to se pomyślałem klikne Cancel
    i wyskoczył komunikat
    Failed to Reserve Track
    Reason : Invalid field in CDB

    I KLIKNEŁEM OK

    poczym program dał mnie spowrotem na start .

    Pomocy niewiem co robic próbowałem jużmilion sposobów mam nadzieje że te forum mi pomorze .




    Płytka : DVD-R 16X ,120MIN ,4.7GB firmy TDK
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    spróbuj clonem cd. i musisz mieć plik .dvd i zniego nagrywać.
     
    1 osoba to lubi.
  4. jankop

    jankop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Pewnie chodzi o LT 2.0 i LT 3.0
     
    1 osoba to lubi.
  5. Mizi

    Mizi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    wrocław
    przepusc obraz iso przez abgx wtedy utworzy Ci plik dvd a nastepnie wypal go clonem lub imgburn
    ta dwojka i trojka to pewnie lt :)
     
    1 osoba to lubi.
  6. QoloPL

    QoloPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    cloner cd się mnie pyta Overburn czy do jakiegos endu
     
  7. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  8. KrZyChUelk

    KrZyChUelk Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ełk
    Widzę sami eksperci na forum, ale nikt nie doczytał się że chłopak ma zwyłką płytkę DVD 4.7 Gb
    QoloPL, kup płytki DVD DL 8,5 GB, najlepiej by było jak byś znalazł Verbatima ;)
     
    1 osoba to lubi.
  9. QoloPL

    QoloPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Dzięki postaram sie kupic 8,5 Giga Byte ale widziałem że ludzie kupują płyki po 4,7 Giga i udaje im się to nagrywać
     
  10. KrZyChUelk

    KrZyChUelk Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ełk
    Kolego QoloPL, zauważ że fifka ma jakieś 8gb więc nawet nie ma szans jej nagrać na płycie dvd 4,7 gb ;)
     
    1 osoba to lubi.
  11. QoloPL

    QoloPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Dobra dzieki . najbardziej pomogłeś
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum