1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy Xbox Live!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rozwalaka1920R, Luty 26, 2012.

  1. Rozwalaka1920R

    Rozwalaka1920R Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema drodzy koledzy! Mam pewien problem! Wczoraj chcąc wbic na xbox live wyskoczył mi bład "Nie mozna połaczyc sie z xbox live" czy cos w tym stylu! No wiec wbiłem na ustawienia sieciowe i przetestuj połaczenie i okazało się że nie może połaczyc sie z siecią! Co jest? o co w tym chodzi? Aaa.. posiadam xbox slim 250gb+ router TP-LINK TL-WR740N rano jeszcze próbowałem połaczyc przewodowo i to samo! Niewiem już co robic!? Proszę o szybką pomoc ! Z góry dzieki! Pozdrawiam Rozwalaka1920R:uncomfortableness:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Odłącz kabel zasilacza z routera na kilka sekund, podepnij i wtedy spróbuj.
    Też mam router TP-Link i co jakiś czas mi takie numery odstawia.
     
  4. Rozwalaka1920R

    Rozwalaka1920R Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dalej to samo odłączyłem! Jest tak wyskakuja postacie mam 2. naciskam na ta z xboxlive i pisze ładowanie... za chwile logowanie a potem!!"Nie można połączyc konsoli do usługi Xbox Live.....!
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    a masz w routerze ustawione aby przydzielał dynamicznie adres IP czy na sztywno ?
     
  6. Rozwalaka1920R

    Rozwalaka1920R Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak ustawione na dynamiczne , opadają mi jusz ręce
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Sprawdź czy masz otwarte porty:
    Port 88 (UDP)
    Port 3074 (UDP i TCP)
    Port 53 (UDP i TCP)
    Port 80 (TCP)
     
  8. Rozwalaka1920R

    Rozwalaka1920R Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
  10. Rozwalaka1920R

    Rozwalaka1920R Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    """"Jeśli używany jest router, konieczne będzie otwarcie powyższych portów. Nie należy tego robić, jeśli wcześniej możliwe było nawiązanie połączenia z usługą Xbox LIVE przy użyciu tej samej sieci domowej. "" Mi XBL chodził tylko wczoraj sie cos zrobilo i nie moge wejsc tak od 14:00!
    ALE I TAK SPRÓBUJE MOZE TO JEDNAK POMOŻE
     
  11. Rozwalaka1920R

    Rozwalaka1920R Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. Rozwalaka1920R

    Rozwalaka1920R Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuję Wszystkim Za Pomoc! Uporałem sobie z tym problemem! P..ozdrawiam....!;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum