1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy xbox nie widzi mojego dysku

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez golbat2768, Sierpień 1, 2011.

  1. golbat2768

    golbat2768 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Potrzebuję pomocy
    Z ciekawości niestety wyciągnąłem dysk z konsoli nic z nim nie robilem ale gdy go wlożyłem spowrotem konlola go nie widzi
    nie wiem co teraz zrobic ma ktos jakies pomysly ???? Z góry dziękuję
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dawid28081994

    dawid28081994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pewnie sie uszkodzil skoro go nie widzi. sproboj wyczyscic wejscia przez ktore sie podpina dysk, przy konsoli i przy dysku.
     
  4. janusz19967

    janusz19967 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a próbowałeś wyłączyć konsole,włożyć dysk i dopiero włączyć??To co powiedział dawid28081994 też może być i chyba to jest bardziej prawdopodobne
     
  5. golbat2768

    golbat2768 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kolega ma tą samą konsole xbox 360 silm 250 GB wyciągał dysk i mówił że mu upadł i działa dalej
     
  6. golbat2768

    golbat2768 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dysk wyciągałem i wkładałem pod wyłączoną konsolą
     
  7. dawid28081994

    dawid28081994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    a napewno dobrze go wlozyles??trzeba go wkladac tak by najpierw weszla czesc tylna czyli ta oddalona od przycisku a nastepnie zatrzasnac przy przycisku
     
  9. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    o sorki nie doczytalem,ze to slim
     
  10. golbat2768

    golbat2768 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    którym przyciskiem się to zatrzaskuje ??
     
  11. scorpion22

    scorpion22 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2011
    Posty:
    442
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to samo co u venoma85 . włożyłem kiedyś najpierw przycisk a potem tył i też go nie widziało . Ja pod dyskiem mam rysunek jak należy go wkładać ale to wersja arcade
     
  12. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    zamien sie na chwile dyskiem z kolega to bedziesz wiedzial co jest grane
     
  13. golbat2768

    golbat2768 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jest jakaś możliwość żeby sprawdzić czy dysk wogole działą mogę go podpiąć pod PC ????
     
  14. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    najpierw sprobuj na innej konsoli a w ostatecznosci do pc
     
  15. golbat2768

    golbat2768 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Udało sie ;DDDD
    jak wkładasz dysk do slima musisz ciągnąć ten pasek za ktory go wyciagasz
     
  16. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    W instrukcji masz pokazane jak wyciągać i wkładać HDD :) Nieraz warto tam zajrzeć :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum