1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy, xbox nie widzi płyty.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez majson, Maj 11, 2011.

  1. majson

    majson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Tak jak w temacie. Ściągnąłem COD:BO, sprawdziłem abgx i było wszystko ok, więc nagrałem, włożyłem do napędu xbox'a i nie przeczytało płyty, tak jak by jej nie było w napędzie, widniał jedynie napis ,,Otwórz napęd,,. Co mam zrobić żeby COD zadziałał?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Filip14

    Filip14 Banned

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wołomin
    Jaką masz przeróbkę ?
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    i napisz też po kolei jak nagrałeś....albo włóż tą płyte do kompa i sprawdź abgx'em wypaloną płyte
     
  5. majson

    majson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przeróbkę mam LT+. Najpierw sprawdziłem abgx czy obraz jest dobry, wszystko było na zielono, więc wypaliłem plik .dvd na płytę. Gotowa płytę jeszcze sprawdziłem po wypaleniu i tez wszystko bylo ok.
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    masz tak tylko na black ops?? jaki masz napęd?? może podmieniony był...masz najnowszego abgx??
     
  7. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ja sie przylacze. Ja mam tak ze mam LT+ I COD BO mam dobrze nagranego i widzi ze jest w napedzie jest ''zagraj w call...'' ale ja wlaczam to tylko czarny obraz. Czemu tak sie dzieje?
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  9. majson

    majson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieje się tak tylko na black ops, mam też inną płytę bez zabezpieczenia ap i ją widzi, tylko że czarny ekran się pojawia. Napęd mam BenQ.
     
  10. dawidldz

    dawidldz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    kwestia obrazu bez dogranego zabezpieczenia Ap 25 lub wgranego FW do napędu
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jeśli masz czarny ekran to brak patcha ap
     
Wczytywanie...

Poleć forum