1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy z grą!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez PrZeMoFaLuBaZ95, Kwiecień 2, 2010.

  1. PrZeMoFaLuBaZ95

    PrZeMoFaLuBaZ95 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żagań
    Próbowałem nagrać COD MW2. Opisze sytuację po kolei:
    1. Zmieniłem wawe z 4 na 3 sprawdziłem i niby jest na Wawe 3
    2.Ustawiłem wszystko w ImgBurn tak jak w tutku na tym forum
    3.Puściłem nagrywanie (prędkość 2.4x)
    4.Skończyło się nagrywać (nie było żadnego błędu) .Trwało to około 40 min.
    5.Wrzucam do X360 i d*pa nie działa pisze tylko "odtwórz DVD".
    6.Włożyłem jeszcze płytke do PC i pisało że rozmiar płyty to podajże 130MB
    a ma być 5.xx MB

    POMOCY nie wiem o co chodzi !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzych94

    krzych94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rumia
    Jeżeli sprawdzałeś płytę w abgx360 i nie wyłączyłeś autofixa, to program przywrócił wave 4.
     
  4. PrZeMoFaLuBaZ95

    PrZeMoFaLuBaZ95 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żagań
    Nie, wave zmieniałem programem 360WavesPatcher.
     
  5. krzych94

    krzych94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rumia
    A czy po zmienieniu wave sprawdzałeś obraz w abgx360??
     
  6. ILoveJapanTattoo

    ILoveJapanTattoo Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    po co sprawdzac po zmienieniu na inny wawe w abgx360?? pierw sprawdzamy potem zmineiamy... Ja mma ten sam problem z Red Alert 3 wszystkiego chyba juz próbowałem ( nawet na innych dvd dl wypalałem ) i zawsze to samo otwórz napęd ;/
     
  7. PrZeMoFaLuBaZ95

    PrZeMoFaLuBaZ95 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żagań
    nie sprawdzałem w abgx360 . to wie ktoś o co chodzi ?. PS: nagrywarka była firmy HP bo nagrywałem u kumpla na laptopie ,nagrywarka na pewno czyta płyty DL bo kupił lapka jakieś 2tygodnie temu .
     
  8. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Ja bym zrobil tak. Wywal obraz tej plyty, wypakuj jeszcze raz (jesli masz jeszcze na dysku, jesli nie sciagnij od nowa), sprawdz abgx360 i patczuj na wave 3.
     
  9. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    moze tez robiles taki sam blad i zle paczowales - po to jest abgx zeby miec pewnosc, szkoda plyt zeby od tak sobie experymentowac "uda sie/nie uda"

    PrZeMoFaLuBaZ95
    wypakuj ten obraz na nowo, spaczuj a potem pusc przez abgx i zobacz jaki masz Wave i czy dobrze wszystko zmieniles - bedziesz miec chociaz pewnosc nawet jesli dobrze zmieniles. Jesli ci wyskoczy cos na czerwono - sprawdz na tym linku http://xboxforum.pl/iso-f31/wytlumacznie-bledow-abgx360-19483.html .dla jasnosci - jaki extreme?
    poza tym przyczyna moze byc zabrudzony laser w konsoli
     
  10. PrZeMoFaLuBaZ95

    PrZeMoFaLuBaZ95 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żagań
    Laser jest raczej w porządku,bo inne gry czyta normalnie. Właśnie nie wiem jaki mam extreme, bo kupiłem x360 na allegro a jak pytałem tego kolesia to powiedziałe że też nie wie ale mówił że przerabiał jakieś 2 lata temu.
     
  11. PrZeMoFaLuBaZ95

    PrZeMoFaLuBaZ95 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żagań
  12. zary

    zary Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    spat**** na wawe 2
     
  13. PrZeMoFaLuBaZ95

    PrZeMoFaLuBaZ95 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żagań
  14. livingfear

    livingfear Guest

    Jaki masz ixtreme w konsoli,nie napisałeś najważniejszego.
     
  15. PrZeMoFaLuBaZ95

    PrZeMoFaLuBaZ95 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żagań
    napisałem w ostatnim poście na 1 str. tematu że nie wiem bo kupiłem na allegro x360 i ten od którego kupiłem też nie wie ale mówił mi że przerabiał jakieś 2 lata temu.
     
  16. livingfear

    livingfear Guest

    spaczuj na wave 2.prawdopodobnie dlatego gry nie chodza,bo masz stary ixtreme i paczowales na 3 wave ,ktore nie obsługuje,twój flash.
     
  17. PrZeMoFaLuBaZ95

    PrZeMoFaLuBaZ95 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żagań
    ok spróbuje tak zrobić, tylko dziwi mnie jeszcze 1 , mianowicie to że po włożeniu płytki do PC-ta komp pokazuje rozmiar płytki ponad 100 MB a powinno być 5MB wiecie o co z tym chodzi?
     
  18. PrZeMoFaLuBaZ95

    PrZeMoFaLuBaZ95 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żagań
  19. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Odświeżamy co 24h! Naprawdę chcesz kolejnego warna? Albo przeczytasz regulamin albo ostrzeżenie
     
  20. PrZeMoFaLuBaZ95

    PrZeMoFaLuBaZ95 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żagań
  21. Gelevera

    Gelevera Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lędziny
    Nagraj grę z prędkością 4 u mnie jest tak z nagrywarką że gdy nagram grę w prędkości 2.4 to Xbox wyskakuje z komentarzami "wyczyść płytę" albo nie czyta jej(obojętnie jakiej firmy jest płyta a sprawdzałem na największych syfach jak i verbatimach) jak co używam jak Ty Wavepatchera.Zrób tak jak pisze a może zadziała jak u mnie.
    pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum