1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy z laptopem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez TyPeK, Maj 2, 2013.

  1. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam, potrzebuje waszej pomocy bo nie ogarniam ;) Zrobiłem bratu formata i zainstalowałem win 7, wszystko ok tylko nie mogę się połączyć z internetem, coś wyczytałem że nie ma sterowników do karty sieciowej itp., On żadnej płyty ze sterownikami nie ma, laptop to SAMSUNG 300E5C-S04 , szukam na necie i nie mogę znaleźć nic, proszę o pomoc ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dzięki, na stronie samsunga, wsparcie nic tam nie ma. Zobaczę za 1h/2 czy coś z tego będzie ale to aż dziwne że nie ma żadnej płyty z żadnymi sterami
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    To co podałem to strona SAMSUNG'a właśnie...coś słabo szukasz :)
     
  6. klechu

    klechu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2008
    Posty:
    42
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Teraz z reguły sterowniki są z systemem na partycji recorvery skąd instaluje się wszystko na raz

    Wysłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk
     
  7. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no chyba tak hehe ale to jest com ale ja byłem na pl i może dlatego :wink-new:

    Ale też co podałeś to jest wersja 300E5C-S01 a nie S04
     
  8. klechu

    klechu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2008
    Posty:
    42
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Skoro mówisz że masz recorvery to czemu z niej nie instalowałeś ?

    Wysłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk
     
  9. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie wiedziałem że jest to na tej płycie, bd za 1h przy tym lapku robił więc jak te stery co teraz pobrałem nie bd działać to spróbuje to recovery ale słyszałem że każde recovery co się dostaje do laptopa to jest syf ale zobaczymy ;)
     
  10. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A więc zainstalowałem 2 takie sterowniki do internetu i internet jest ale tylko z kabla, wifi już nie działa, nie widzi , nawet nie chce widzieć. Następny problem jest taki że tu chyba nie ma żadnych sterów do niczego bo jak teraz chciałem zainstalować do karty grafiki to wyskoczyło mi first you must install drive to intel coś tam coś tam. A co do recovery to nie wiem jak to włączyć, bezpośrednio na tej płycie nic takiego nie ma ;)
     
  11. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Do wifi jest ster wireless coś tam... a do sieciówki LAN
     
  12. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Aha a dlaczego nie mogę zainstalować sterów do grafiki , wyskakuje coś intel, pobralem np.Internal_VGA_Intel_64bit_8.15.10.2622 cos takiego i dalej nic
     
  13. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pomocy pobieram NVIDIA DRIVERS 314.22WHQL to i jak chce instalować to wyskakuje install intel driver first :/ Nie wiem co robić :D
     
  14. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Skoro wyskakuje install intel driver first, to zainstaluj najpierw sterowniki od intela, a potem od nvidia. W ogóle, to jest taki program jak driver MAX, który automatycznie wyszukuje sterowników. Wersja free (2 sterowniki na dzień).
     
  15. rowerser

    rowerser Sialalalalallalal V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2008
    Posty:
    586
    Polubienia:
    141
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kozie Byki
    Jest tez "device doctor", ktory sam szuka sterow i je zassysa :)
     
  16. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
  17. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dobra dałem sobie rade, wszystko działa jak na razie ;) thx za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum