1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy z obrazem CoD!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kielich, Styczeń 8, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kielich

    kielich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wroc
    Ema!

    Pół tygodnia ściągałem CoD:MW2 ( PLIK ) i nie mogę tego uruchomić.

    Robiłem tak:
    - plik ściągnął się bez problemu
    - wrzuciłem do imgburna i wypaliłem najmniejsza prędkością (verbatim)
    - gdzies w polowie nagrywania wyskakuje komunikat z problemem
    odczytu obrazu

    Dużo osób w komentarzach pod plikiem pisało ze ma podobny problem....

    Ma ktoś jakiś pomysł, albo już to ściągał i wie czym trzeba potraktować obraz żeby sie nagrał i odpalił?

    Będę bardzo wdzięczny


    Lite-on v3
    iX 1.61
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Przed wypaleniem dobrze jest sprawdzić grę w abgx360 , który może dobrze skonfigurowany naprawi ewentualne błędy w obrazie gry . Spróbuj nagrać programem clonecd na jakiejś dobrej płycie np. Emtec , Maxell czy Verbatim .
     
  4. kielich

    kielich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wroc
    ktoś potrafi to rozczytać?
    [​IMG]
     
  5. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  6. bary92

    bary92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraśnik
    Zostaje tylko sciagnac inna wersje.. nie ma innej opcji
     
  7. kielich

    kielich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wroc
    7GB......... :( . ok dzieki
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    probraz jest ok tykyo ma skopany wave
    spat**** wavepatcherem na wave 4 i bedzie miał oryginalny plik
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum