1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pomocy z siecia w xbox

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bzykerx360, Grudzień 15, 2010.

  1. bzykerx360

    bzykerx360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mława
    Witam

    Internet mam w play online mieszkam ok 10km od nadajnika na antenie - ANTENA DO MODEMOW GSM/UMTS/3G 11dBI SKLEP FV (1323818595) - Aukcje internetowe Allegro
    internet jest ale czasami traci zasieg czy jak zaloze antene kierunkowa - MODEM USB HUAWEI E160 ANTENA GSM RING 17dBi UMTS (1350287236) - Aukcje internetowe Allegro

    co sadziecie o tej drugiej antenie?

    Chce zrobic siec w domu za pomoca:
    1.play online
    2.MODEM USB HUAWEI E160 ANTENA GSM RING 17dBi UMTS (1350287236) - Aukcje internetowe Allegro
    3.NETGEAR MBRN3000 N-Router WiFi 3G / 4G HDSPA CDMA (1370305406) - Aukcje internetowe Allegro

    Chodzi mi o pingi na laczu?

    postaram sie kupic antene i sprawdzic na kompie pingi jakie beda?



    help
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Na niskie pingi raczej nie masz co liczyc.
     
  4. bzykerx360

    bzykerx360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mława
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    160 to duzo. Nawet bardzo.
     
  6. creator

    creator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk/Lębork
    160 to przynajmniej 100 za duzo zeby normalnie grac :>
     
  7. bzykerx360

    bzykerx360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mława
    to kolo 100 ping by starczylo do gry on line??
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Mysle ze ok. 50 powinno byc w miare ok.
    Ale dobre pingi do gry online to ok. 5-15 moze nawet do 20.
    Ale wazne jest tez jeszcze jaki masz jitter, wiec to nie tylko od pingu zalezy.
     
  9. akme

    akme Banned

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    stary.... mialem taki internet w vodafone w calej irl 3g a nie 2g wiec wiem co to za katorga...
    odpusc sobie granie online w "mobilnym internecie" bo on sie nadaje tylko to otwierania emailil....
     
  10. bzykerx360

    bzykerx360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mława
  11. akme

    akme Banned

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Pewnie troche opadnie ping. ale rownie dobrze jesli miekszasz blisko nadajnika to lepiej kupic albo zrobic z pringelsow antene kierunkowa ktora bedzie strzelala w nadajnik.
    JEsli naprawde niemasz mozliwosci podlaczenia sie pod inny internet to zrob antene kierunkowa.
    Sadze, ze antena z allegro jest przereklamowana.
    Naprawde lepiej dac kierunkowa i prosto w nadajnik (jak masz otwarte pole do nadajnika!! )
     
  12. bzykerx360

    bzykerx360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mława
  13. bzykerx360

    bzykerx360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mława
    ???

    czy na internecie orange freedom pro CDMA z dobra antena kieronkowa?? chodzi głownie o ping
     
Wczytywanie...

Poleć forum