1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pomocy z wypalaniem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pinkil, Sierpień 22, 2013.

  1. pinkil

    pinkil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    35
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    WARSZAWA
    robie wszystko jak w poradniku tu na forum i probowalem tez z youtube
    uzylem do nagrania programu imgburn ustawilem wszystko jak bylo pokazane po zakaczeniu nagrywania wysunela mi sie automatycznie szufladka cd-roma
    zamknalem ja ponownie nie wyjmujac plyty i zaczelo chyba ja sprawdzac rowno na 50% wyskoczyl blad


    I/O Error

    dewice [0:1:0] Optiarc DVD RW AD-7585H KX04 (D:) (ATAPI)


    ScsiStatus: 0x02
    Interpretation: Check Condition


    CDB: 28 00 00 1D 33 A0 00 00 01 00
    Interpretation Read (10) - sector 1913760


    Sense Area 70 00 03 00 00 00 00 0A 00 00 00 00 11 05 00 00 00 00
    SK Interpretation Medium Error
    ASC/ASCQ Interpretation L-EC Uncorrectable Error




    wspomne jeszcze ze mojego napedu ( Optiarc DVD RW AD-7585H ) nie ma w tych co sa wymienione w programie IMGBURN jak ktos moze mi pomoc to bardzo prosze
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nagraj clonem cd i będzie śmigać. Na tej nagrywarce płytach na imgburn nic nie wypalisz.
     
  4. SZYMONZ25

    SZYMONZ25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2013
    Posty:
    139
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    A nagrywasz grę z zabezpieczeniami XDG3 czy XDG2 ?
     
  5. xbox360g

    xbox360g Banned

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kamionka
    Ja nagrywałem minecrafta i miałem to samo ale z ciekawości zobaczyłem czy działa i zadziałała. A u ciebie nie działa?
     
Wczytywanie...

Poleć forum