1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy !!! :/

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez TheLucas1604, Październik 31, 2013.

  1. TheLucas1604

    TheLucas1604 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Siemanko . Kupiłem wczoraj konsolę Xbox 360 która mi już przyszła, na karcie gwarancyjnej mi pisze :
    ,,Konsole z RGH nie mają dostępu do XBOX LIVE - jest on zablokowany dodatkowo w pliku launch.ini na konsoli tak by żadna przypadkowa aktualizacja nie zablokowała konsoli".
    Czy to znaczy ,że mam bana na XBOX LIVE ? :apologetic: Przez to nie mogę się połączyć przez wbudowane Wi-Fi do internetu ,wykonałem wiele prób lecz dalej nic, próbowałem też przez kabel ale też nic...Pomóżcie,nie wiem co robić...Wspomnę ,że to jest Xbox 360 S.

    To jest jakiś ban na xboxa live ?Da się to jakoś naprawić by był odblokowany ?
    Pozdrawiam..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Po 1 : Warn - za nazwę tematu - poczytaj regulamin, żebyś na drugi raz wiedział jak się powinno tytułować wątki
    Po 2 : przy RGH XB LIVE jest zablokowany, połączyć z netem się możesz (np. by pobrać, aktualizacje do gier lub aktualizować pogodę)

    Jeśli chcesz grać na XB LIVE to musisz zdemontować RGH, oczywiście ,jeśli konsola już wcześniej nie była zbanowana.
     
    1 osoba to lubi.
  4. TheLucas1604

    TheLucas1604 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    No spk..Ja nowy jestem w tych sprawach i przed chwilą konto założyłem to wiesz..A da się jakoś te RGH usunąć bo chciałbym pograć z innymi itp ;d
     
  5. kalki4

    kalki4 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    w domu
    pewnie kupiles z rgh , bo mozna grac bez plyt ;p lecz gdy zdemontujesz rgh stracisz te mozliwosc ;)
     
    1 osoba to lubi.
  6. sebiq85

    sebiq85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    jak usuniesz rgh to tylk orginaly chyba ze przerobisz na lt
     
    1 osoba to lubi.
  7. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Kupił droższą konsolę z RGH...
    ... chce go zdemontować bo nie wie co z nim zrobić.
    [​IMG]
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  8. TheLucas1604

    TheLucas1604 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dobra, spoko ,dzięki wam za pomoc ale jest jeszcze jeden problem , od 3 godzin próbuje połączyć się z internetem ale się nie da ;p Jak to naprawić ? PS. Sorry za nazwę tematu
     
  9. rowerser

    rowerser Sialalalalallalal V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2008
    Posty:
    586
    Polubienia:
    141
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kozie Byki
    CZytaj ze zrozumieniem....
     
  10. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Musisz usunąć RGH.
     
  11. iraslbn

    iraslbn Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Musisz (wylutować/odłączyć chip) krótko mówiąc (pisząc) lub zlecić to komuś.
    Ewentualnie zamienić się z kimś za konsolę, bo po wymontowaniu chipa może okazać się że konsola jest zbanowana.
     
  12. Semimav

    Semimav Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    148
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Jezeli chcesz polaczyc sie z netem musisz podpiac xa pod router nastepnie wejsc w ustawienia systemowe (org dash)->polaczenia sieciowe->wybrac np kabel i wybrac "przeprowadz test polaczenia z komputerem PC" (nie pamietam dokladnie nazewnictwa). Po tym zabiegu bedziesz mogl np pobrac okladki pod FSD czy tez zgrac gierki z pc za pomoca FTP...na xbox live NIE POGRASZ!!!!...ewentualnie Xlink...ale to tylko w gierki ktore maja mozliwosc gry po lanie czyli: "system link".
     
  13. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Wystarczy podłączyć konsole kablem, każdy router przydziela IP automatycznie.
     
  14. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Chyba że router jest inaczej skonfigurowany...to nie przydziela.

    Wysłane z Galaxy S+
     
Wczytywanie...

Poleć forum