1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez koloda, Listopad 5, 2009.

  1. koloda

    koloda Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam . Jestem nowym użytkownikiem zresztą jak widać.
    Ściągam właśnie Fable 2 Region Free Multi language , i posiadam konsole z ixtrema 1.6
    Co trzeba zrobić aby zagrać w gierkę offline. Ponieważ nie posiadam podłączenia do internetu?
    Wiem ze trzeba ja z patchowac tylko na jaki wave ? Czym one sie od siebie roznia wave 4 , 3 , 2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ggghhh421

    ggghhh421 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław

    Jak pobierzesz, nagrać na płytkę, wsadzić do konsoli,i wcisnąć Play Game? ;d
     
  4. koloda

    koloda Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak nie trzeba żadnych kombinacji ? z wave ?
     
  5. Yetan

    Yetan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    250
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Polecam jeszcze sprawdzenie przez abgx360.
     
  6. skwaraq20

    skwaraq20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    WAWA
    Nie bo ta gra jest z wave 3 którą ixtreme 1.6 odtwarza bez problemu
     
  7. koloda

    koloda Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a

    aha czyli gry nowsze maja wave 4 np cod ? i ballad of gay tony ? wtedy trzeba zmienic na wave 3 ?
     
  8. skwaraq20

    skwaraq20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    WAWA
    Tak te nowsze gry typu tekken 6, cod mw 2 - to są wave 4 musisz przerobić bądź użyć activate.iso
     
  9. ggghhh421

    ggghhh421 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    nom, ale zdecydowanie polecam przerobienie z wawe4 na wawe3 dużo mniej zachodu i nie trzeba tracić drugiej płyty na active.iso ;d
     
  10. koloda

    koloda Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dziękuje wam wszystkim.
    Jeszcze mam jedno pytanie.

    Jak sadzicie lepiej kupić oryginalna konsole i ja przerobić czy na allegro juz przerobiona ?
     
  11. -=Rothen=-

    -=Rothen=- Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kredkolandia
    Kuo konsole i daj komus do przerobienia,i najlepiej znajdź kogoś kto zrobi to przy Tobie żebyś nie zostawiał konsoli na cały dzień w jakims "serwisie" bo nigdy nic nie wiadomo co oni tam z tym robią..
     
  12. ggghhh421

    ggghhh421 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Ja niestety nie wiem, po prostu zamówiłem juz przerobioną i kilka dni wcześniej miałem już kilka "kopi zapasowych". Ale sam nie wiem czy dobrze zrobiłem ;)
     
  13. Yetan

    Yetan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    250
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Polecam kupić "czystą" i później ją przerobić, jednak najlepiej, gdyby ktoś przerabiał ją przy Tobie.
     
  14. koloda

    koloda Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ggghhh421
    czyli zanim konsola przyszla ty juz wcześniej sciagneles gierki i nagrałeś je na plytki ?
    i co wszystkie normalnie śmigały ?
     
  15. ggghhh421

    ggghhh421 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    No tak bo zamówiłem na allegro przerobioną i zanim doszła to ja już miałem kilka gier ;d
     
Wczytywanie...

Poleć forum