1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez michal426, Listopad 29, 2009.

  1. michal426

    michal426 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam długo już proszę o pomoc alee nikt mi jej nie udzielił a więc nagrałem plik .dvd jest ok odpalam xbox 360 wkładam płytkę i nie włancza mi sie gra tylko film i na dodatek nie idzie . Stealth Patche jest a iXtreme mam 1.4

    Proszę o POMOC !!!!!:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Musisz spatchować gre do wave 2.
    Możesz to zrobić programem waves patcher.
     
  4. Wolus997

    Wolus997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pleszew (Kalisz)
    Najlepiej zrób up do 1.6 albo 1.61 wtedy będziesz mógł nagrać sobie activate.iso i po sprawie. Możesz też zrobić to od razu z obrazem płyty dzięki programowi :waves patcher na komputerze.
     
  5. Melan

    Melan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Najlepiej zapłać 40 zł i przerób sobie konsolę..
     
  6. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    On ma przerobioną konsole, tylko że jego flash nie obsługuje wave 4.
     
  7. michal426

    michal426 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli nagram gre z tym włożę do napędu i juz ?
     
  8. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Tak.
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Było! Szukaj!
     
Wczytywanie...

Poleć forum