1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez hackero, Styczeń 15, 2010.

  1. hackero

    hackero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Więc mam taki problem nagrałem gre Dragon Ball Raging Blast na plyte wszystko poczlo dobrze ale gdy proboje go uruchomi ci wkladam plyte i odczekuje dluzsza chwile wtedy pojawia mi sie w tym okienku co czytalo "Otworz Naped" nie wiem co sie dzieje i o co chodzi a i jesli mam gre nie komatybilna z ixtreme to da sie to jakos uratowac ?:D prosze o szybka odp
    Wszystkim z gory dziekuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Zależy jaki ixtreme jest w konsoli i jaki wave ma gra ( sprawdż programem abgx360 ) . Jak się dowiesz to napisz .
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Albo activate.iso albo patchowanie

    SZUKAJ!
     
  5. hackero

    hackero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ixtreme 1.6 prawdapodobnie poniewaz ten co mi przerabial mowil ze jak bede chcial zagrac w COD MD2 to bede musial uzyc activate.iso i wlasnie activate.iso mam a gra ma wave 2 :O czyli musze zmienic na wave 3 ?:D
     
  6. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    No to jeśli gra ma wave2 ( w co wątpię bo powinno być wave 4 ) to wypalasz w imgburn lub clonecd i musi działać . Chyba , że jest uszkodxzony obraz gry . Sprawdż to w abgx360 i daj log z programu .

    @edit : no to jeśli masz activate.iso to włóż je do napędu a potem grę i zobaczy czy ruszy .
     
  7. hackero

    hackero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. livingfear

    livingfear Guest

    360 wavepatcher pokazał ze to wave 2,ale nam chodzi o log z abgx 360
    jezeli ta gre dobrze nagrales i ma wave 2 to nic sie nie pat****e na ixtreme 1.6 i powinna chodzić.
     
  9. hackero

    hackero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no nagralem dobrze bo na img burn pisalo operation succes
     
  10. livingfear

    livingfear Guest

    te gre masz na 2 wave a oryginalnie ona ma wave 4 wiec ja masz spatchowana i nie pojdzie ci na ixtreme 1.6,chyba ze uzyjesz activate iso lub przerobisz obraz z gry na 3 wave.
    Lub tez przerobisz na oryginalny wave 4 i odpalisz ja za pomoca activate iso.
    wszystko juz wiesz?
     
  11. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Sprawdż płytę z grą w programie abgx360 a nie w 360waves patcher bo to dwa różne programy . Ale prawdopodobnie obraz gry jest spaczowany do wave 2 ( powinno być wave 4 ) i dlatego nie działa na Ixtreme 1.6 . Przed uruchomieniem takiej gry włóż najpierw płytę z activate.iso a potem grę i sprawdż czy działa . I napisz .
     
  12. sejk0

    sejk0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Koledzy przyłanczam sie do problemu kolegi ściągłem halo 3 które ma wave 2 przepuściłem przez abgx360 i nagrałem ImgBurn i nie działa na xtrim 1.6 co się dzieje
     
  13. hackero

    hackero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok wiec spat****e ja na to wave 4 nagram i zobacze czy chodzi :D
     
  14. livingfear

    livingfear Guest

    a może nie oplaca sie marnowac kolejnej plytki i nagrywac to samo?.wystarczy nagrac activate iso i tamta spatchowana gra tez ci pojdzie a plyta activate iso sie przyda na przyszlosc,oczywiscie o ile na 100% masz ixtreme 1.6.
     
  15. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Czy ty wogóle czytasz co ktoś napisze czy tylko zadajesz kolejne podobne pytania ?? Po co chcesz paczować ?? Gra została wcześniej spaczowana do wave 2 !!! Jka masz płytę z activate.iso włóż ją najpierw potem zmień na płytę z grą i powinno działać !! I czytaj co się pisze do ciebie . Bo męczy pisanie w kółko tego samego !!
     
  16. livingfear

    livingfear Guest

    teraz to czytam i sie zastanawiam,czy wszystko z toba ok?.wszystko ci wyjasniamy jak nie wiadome komu,a ty dalej swoje,skoro masz activate iso,to moze wloz do konsoli i sproboj w koncu odpalic te gre i daj znac czy ci chodzi.Czytaj co do ciebie ludzie pisza i myśl troche ,to nie boli.
     
  17. hackero

    hackero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No dobra zrobiłem tak jak mówiliście i dalej nie działa :/
     
  18. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    To znaczy co zrobiłeś ? po kolei . Sprawdziłeś grę programem abgx360 ? Jeśli tak to daj loga z programu . Użyłeś activate.iso ?
     
  19. hackero

    hackero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To znaczy że sprawdziłem grę z activate.iso i nie działała a nie wiem jak sie sprawdza logo w abgx 360 ....
     
  20. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  21. hackero

    hackero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a o to link do mojego loga abgx360 ImageShack® - Register
     
Wczytywanie...

Poleć forum