1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez loloskiski, Luty 14, 2010.

  1. loloskiski

    loloskiski Banned

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam!

    Troche czasu nie używałem xboxa 360 i pogubiłem sie, postanowilem sciagnac Dragon age: orgins i sprawdzilem w komentarzach czy jest ok, bylo wszystko ok lecz pisali tam cos o 3rd.wave.patch i niewiem co to jest. Gdyby ktos potrafil pomoc mi w odnalezieniu sie byl bym wdzieczny.

    ps. mam stary ixtreme dokladnie niewiem jaki.

    Z gory dziekuje

    Loloskiski
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    dokładnie mam z tym samym problem:) co to wave??
     
  4. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    WAVE to rodzaj zabezpieczeń. Wszystko jest opisane w poradnikach.
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    a szukaliscie na forum? zalozyc temat to kazdy potrafi ...
     
  6. snupson

    snupson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    WAVE to rodzaj zabezpieczenia, jak kolega wyżej powiedział. Im nowsza gra tym nowszy wave, choć nie zawsze. Musisz wiedzieć jaki masz rodzaj iextreme żebyśmy mogli ci pomóc. W każdym razie popatrz jaki masz rodzaj napędu ( opcja szukaj na forum lub google.pl ), bo jeśli hitachi to masz bankowo 1.51 i pójdzie niezależnie od wave'a jaki będzie posiadała gra w którą będziesz chciał zagrać.
     
  7. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    no dobrze a moglibyscie okreslic mi mniejwiecej jakiego mam ixtrema? przerabialem mniejwiecej w styczniu 2010 r. napęd TOSHIBA-SAMSUNG!
     
  8. dsdantee

    dsdantee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    jezeli przerabiales w tym roku to na bank masz albo 1.6 lub 1.61 lecz zakladam ze ten drugi.wiec na twoim xboxsie mozesz oddtwarzac kazda gre.
     
  9. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    przeciez ma pod nickiem napisane Firmware: iXtreme 1.61 o_O
     
  10. dsdantee

    dsdantee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    ja nie zauwazylem :D to niewiem po co sie pytal -.-
     
  11. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    dalem bo tak myslalem^ ale nie wiedzialem na 100% bo zapomnialem spytac goscia;D wiec dlaczego nie dziala COD4?;/
     
  12. snupson

    snupson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    100% iextreme 1.61. Mozesz odtwarzać wszystko.
     
  13. dsdantee

    dsdantee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    sprawdzales przy nagrywaniu plyty w abgx czy wszystko w porzadku?mozesz bardziej opisac problem...
     
  14. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    szczerze? nie nagrywalem tego tylko moj kumpel, ale u niego dziala wszystko bez zarzutów, mogl pomylić wave??
     
  15. snupson

    snupson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    dowiedz się jaki masz iextreme to powiemy ci co będzie chodzić a co nie.
     
  16. dsdantee

    dsdantee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    a moze musisz zrobic aktualizacje?wyskakuje ci pytanie po wlozeniu plyty z codem ze trzeba dokonac aktualizacji?

    @snupson przeciez juz wiadomo jakima ixtreme -.- przeczytaj wszystkie posty
     
  17. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nic o aktualizacji nie wyskakuje. Wyskakuje Logo Xbox na bialym tle
     
  18. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    Próbowałeś Activate.iso ?
     
  19. dsdantee

    dsdantee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    a inne gry ci normalnie chodza?masz jakas nowsza gre typu cod mw2 lub tekken 6 ogolnie jakas nowsza?


    @ingvar cod4 jest na wave 3 wiec activate iso nie bedzie tu potrzebne :)
     
  20. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie probowalem bo mam ix 1.61 wiec po co?

    grałem w juz w tego coda(tylko byl za szybko nagrany i przestało go czytac), gralem jeszcze w mx vs atv reflex(czytal go i juz nie czyta, tzn czasem zalapie ale rzadko (nie wiem czemu)), ufc 2009
     
  21. dsdantee

    dsdantee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    a na jakich plytkach nagrywasz i z jaka predkoscia to byc moze wlasnie jest wina.
     
Wczytywanie...

Poleć forum