1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy !><

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Malez, Luty 18, 2010.

  1. Malez

    Malez Banned

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gryfino
    Prosze o pomoc caly czas gram w x'a i gram aż trzeciego dnia na telewizorze nie ma kolorów co może być przyczyna kolorów nie ma tylko w xie Niestety mam jeszcze telewizor kineskopowy -----------------------------------------------
    I czy oplaca sie przenosic x'a pod monitor do kompa 25 cali *p;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    może kabel siadł ?? nie no nie mam pojęcia sprawdź czy pod monitorem masz kolory.
     
  4. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    Co do kolorów nie mam pojęcia . (av mode na pilocie? . - no ale to pewnie wiesz;]) Co do monitora - moim zdaniem się opłaca ;]- dużo wyrażniejszy obraz i wieksza rozdzielczość (zwykły tv crt to bodajrze max 640x480 ?)
     
  5. Pawex09

    Pawex09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krasnobród
    telewizor może robi wysiadke ja tez tak mam ;) ale nie dziwie sie mu bo ma 15 lat .
     
  6. Patrolek PL

    Patrolek PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    422
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    W-wa
    A przełącz na inne złącze i sprawdź ja tak miałem i działa. Albo sprawdź czy masz dobrze kabel włożony (do końca). :)
     
  7. Pawex09

    Pawex09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krasnobród
    sprawdz również czy na innych urządzeniach tak sie robi
     
  8. Malez

    Malez Banned

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gryfino
    U dziadka na 100 hercowym dziala
     
Wczytywanie...

Poleć forum