1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy !!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez WoodczaK, Grudzień 24, 2010.

  1. WoodczaK

    WoodczaK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    podczas nagrywania gry na płyte pojawia mi sie taki błąd:

    [​IMG]

    proszę pomóżcie :]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wywal to co masz od wirtualnych napedow, potem sterownik SPDT. I kup dobre plyty. Jak dalej lipa to nagrywaka do wymiany,
     
  4. lukasx86

    lukasx86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sosnowiec
    nagrywarka do kosza!! wywala błędy przy przejściu na drugą warstwę i nic już nie poradzisz, za słaby laser. możesz ją wykorzystać tylko do płyt dvd5
     
  5. WoodczaK

    WoodczaK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
  6. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    Ja bym najpierw sprawdzil nagrywajac gierke innym progralem, polecam ci Xbox Buckup Creator.
     
  7. WoodczaK

    WoodczaK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    nie chce juz kolejnej plytki marnowac :/
    po świętach wymienie nagrywarke
     
  8. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Wywal SPDT bo nagrywarka moze byc sprawna, a problemy powoduje ten sterownik, jakosc plyt tez ma duzo do gadania
     
  9. Congoscenti

    Congoscenti Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam live ważne przez 10 miesięcy i wywala mi "odłączono od usługi xbox live" poprawiałem kable ponownie ściągałem tag gracza i nic a na dodatek dysk twardy kopie pradem prosze o pomoc gg 4550761
     
  10. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Zrob test polaczenia z Live w ustawieniach sieci
     
  11. Congoscenti

    Congoscenti Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zrobiłem test i wszystko wyszło pomyslnie , ale dalej odłacza mnie od usługi
    PS jest może jakis kontakt do microsoftu?
     
  12. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    A w którym momencie cie odlacza, losowo czy jak ?
    Odlacz kabel sieciowy i zobacz czy nadal cie kopie bo moze masz gdzies przebicie na sieci
    Wcześniej uziem sie dotykając np kaloryfera
     
  13. Congoscenti

    Congoscenti Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    różnie czasem wywala co 20 minut a czasami nawet co chwile
     
  14. WoodczaK

    WoodczaK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    no ale wczesniej nagrywalem normalnie gry, tylko ostatnio jak chcialem nagrac to pojawial mi sie ten blad. a nagrywalem spora ilosc gier juz...
     
  15. Shinkex94

    Shinkex94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , mam pytanie , czy ma ktoś e-mail do microsoftu polska? Albo czy da się przenieśc na polskę jak zadzwonię do supportu? Bo mam 16 lat na live i nie mogę się przenieśc ; d
     
Wczytywanie...

Poleć forum