1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pomocy !

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rafex1989, Lipiec 22, 2011.

  1. rafex1989

    rafex1989 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ,
    Od 2 h siedzę na forum i nie umie znaleźć konkretnego tematu dotyczącego nagrywania płyt z grą na xboxa360, chodzi mi o taki temat w którym będzie wszystko krok po kroku zaczynając od sprawdzania abx360 poprzez patch owanie do nagrywania. Czy ktoś mógłby podać link do takiego tematu ???

    Z góry dzięki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    to wszystko zalezy jaka masz przerobke. jak masz Np. LT+1,9v to jak sciagniesz gre wystarczy przepuscic prrzez abgx i wypalac w programie imgburn
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Dokładnie. Najpierw musisz wiedzieć jakie masz lt, ew dash (ważne w przypadku gier z ap). Poza tym znalezienie takiego tematu jak nagrywać to kwestia 30 sekund.
     
  5. rafex1989

    rafex1989 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam przeróbkę ixtreme 1.6, niestety nie umie wyszukać tego tematu w 30 sek, jakbym to umiał takowy znaleźć to bym wam nie zawracał gitary.
    Proszę o linki do konkretnych tematów
     
  6. rafex1989

    rafex1989 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jeszcze tak a propo będzie mi chodziła fifa 11 na tym ixtream 1.6 ??
     
  7. wrzal

    wrzal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podpinam się pod temat, proszę o wyrozumiałość :)

    Siema,
    Posiadam XBOX360 flash 1.6, dashboard 2.0.12625.
    Nagrywałem gry po sprawdzeniu w agbx i wszystko wyskakuje na zielono. Wszystkie gry zmienialem do tej pory na ssv2 i wszystkie działały, np Mortal Kombat. Generalnie wszystko z tego wątku zrobiłem dobrze: [Tutorial] Sprawdzanie kopii gier dla iXtreme LT !!!

    Nagrałem teraz L.A Noire - wave 11 oraz Kinect Sports - wave 9.
    Problem w tym, że w przypadku tych 2 gier po włozeniu płyty do xboxa wyskakuje mi jedynie logo XBOX360.
    Co zrobić żeby odtworzyć te gry? Mam zmienić dashboarda? Czy nagrać activate.iso?
    Z góry dzięki za pomoc
     
  8. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    wyślij mi na PM swoje GG to ci coś podeślę
     
  9. rafex1989

    rafex1989 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale ja ?czy gość w temacie ?
     
  10. wrzal

    wrzal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podeślij mi odpowiedź co jest nie tak. Założyłem wcześniej temat osobny w dziale dla świeżaków i nikt mi nie odpisał, a nie mam pojęcia co jest źle.
     
  11. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Jesli masz ta przerobke tzn niewiem w 100% czy dobrze powiem ale tak. Jest program 360 wave patcher i spat**** jakas gre do wave 4 i wypalaj to opcja jesli nie grasz po sieci a podejzewam ze nie bo odrazy bylby ban. Ja jak mialem ixtreme 1.51 to tylko patchowalem do odpowiedniego wave i wypalalem i zawsze dzialalo
     
  12. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Co do ciebie to tak po pierwsze ixtreme 1,6 nie odczyta ci wave 11 bo on odczytuje wave 4 przynajmniej tak mi sie zdaje. A L.A Noire to nowa gra tak jak kinect sports wiec najlepszym rozwizaniem jak dla ciebie oddal bym konsola na ponowne przerobienia ixtreme LT+1,9v. A jak nie to moze pomoze spatchowanie do wave 4. Odzaru mowie nie jestem w 100% pewny. Mowie tylko z moich doswiadczen
     
  13. goldphoenix

    goldphoenix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janikowo
    wrzal co do twojego pytania wystarczy wgrac nawet ixtreme LT+1.1 i tez ci gry pojda typu mortal kombat itd i tak propos nowy mortal ma wave 8 a nie wave 11 jak ktos napisał ale jest jedno ale jesli wgrasz LT+1.1 potem najnowszy dash to ci usunie calkiem przeróbke wiec bym polecal wgranie LT+1.9 wtedy nic nam niegrozi pozdrowionka :)
     
  14. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    A gry pat****e się dlatego żeby bezpiecznie grać po sieci? tylko dla tego? A jeśli nie gram po sieci to nie musze patchować gier?
     
  15. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    W sumie to nie o gry chodzi tylko o przerobiony naped. Ale niby jak sie gra po sieci i ma sie te wszystkie patche to troche bezpieczniej ale tak jak masz dostac bana to dostaniesz. Jesli nie grasz po sieci to tylko pat**** do odpowiedniego wave i wypalaj.
     
Wczytywanie...

Poleć forum