1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Nasik, Lipiec 25, 2009.

  1. Nasik

    Nasik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    sciągnełem z forum gierke Virtue tennis 2009 nagralem na plytke, wlanczam w xboxa i tylko logo xboxa i jakies tam opcje typu odtwarzaj itp. What to do? mam przerobionego ixtreme 1.6
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    nagrałeś dobrze z pliku .dvd? na jakiej płytce? może coś nie tak Ci nagrało...
     
  4. Nasik

    Nasik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a nie trzeba miec nowego nxe do tego?, pozatym byly dwa pliki , jeden .iso drugi .dvd nagrlem z .iso
     
  5. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    To źle nagrałeś nagrywa się ten mniejszy plik .dvd
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    nagrałeś imgburnem? no i trzeba mieć nowy nxe jak coś...
     
  7. Nasik

    Nasik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dobra dzieki jutro kupie new plytke i sprobuje jeszcze raz. Ale to 100% pewne ze bez nxe nie pojdzie/? nagrywalem alcoholem
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    nagrywaj imgburnem i właśnie plik .dvd a nie .iso..

    NXE trzeba mieć nowy z tego co wiem
     
  9. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    I pamiętaj nagrywaj plik .dvd nie .iso najlepiej używaj imgburn i tak na pewno musisz mieć NXE żeby ta gra ci poszła.
     
  10. Nasik

    Nasik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ok dzieki za pomoc, do zamkniecia
     
Wczytywanie...

Poleć forum