1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomóżcie, bo zwariuję..

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez JAKKO_OK, Styczeń 24, 2014.

  1. JAKKO_OK

    JAKKO_OK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema, mam problem.. Mianowicie miałem konsolę z lt 2.0 i działały mi na niej gry typu BF3 itp dopóki weszło xgd3 czy coś tam i już nie działały. Postanowiłem przerobic konsolę na lt 3.0 i nadal te gry nie działają, działają tylko gry typu PES 2012, COD 4.. Pomóżcie, doradźcie co zrobić, aby te gry działały. Możliwe jest to, że jakaś cicha aktualizacja się wgrała?? Dzięki z góry za odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jary84

    jary84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Andrychów
    Możliwe! Spróbuj przez title update! Powinno pomoc! Tutek jest na forum!

    Pomogłem? Daj przydatne! Dziękuje!
     
    1 osoba to lubi.
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
  5. JAKKO_OK

    JAKKO_OK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem Hitmana nowego i się pokazuje tylko czarny ekran, może to być wina nagrywarki? Bo mam starego liteona, wcześniej się wyświetlał komunikat ze nie obsługuje płyty a teraz się włącza tylko ze czarny ekran
     
  6. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    474
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna

    Jak stary ten liteon ?? Rewizja b ?? Ixtreme burner max wgrany ???
     
  7. JAKKO_OK

    JAKKO_OK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywarka to SHW-160P6S
     
  8. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    474
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    No to nie nagrasz gier XGD 3
     
  9. Alberos15

    Alberos15 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ciągle piszą że potrzebny ten liteon czy ihas czy jak to tam się nazywa , U mnie zwykła nagrywarka gry w XGD3 nagrywają sie w 100% ! Już 5 gierek wypalonych z werifikacja zero błedu wszystko jest dobrze .
     
  10. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    474
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jaką masz nagrywarkę ?
     
  11. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    Chodzi o bezpieczne granie na live bo zwykłą jak nagrasz to nie masz kopi 1:1 a jak nagrasz i-hasem to masz kopie 1:1 .......

    Sent from my BlackBerry 9320 using Tapatalk
     
  12. Alberos15

    Alberos15 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Optiarc DVD RW AD-5280S ATA Device

    frytas16 - Jakoś mam kopie 1:1 zero błędów nagrane zwykła nagrywarką
     
  13. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    Co z tego że zero błędów jak i tak ta gra nie jest nagrana 1:1 możesz grać na live ale ryzko bana jest większe, a jak nagrasz i-hasem to możliwość dostania bana jest minimalna.....


    Sent from my BlackBerry 9320 using Tapatalk
     
  14. Alberos15

    Alberos15 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jakoś ta konsola chodzi na Xbox Live od roku . Wcześcniej konsola była kuzyna nagrywałem mu gry około 5 . Mało tylko co w WWE 12 potem WWE13 przez neta ? Wiec jak to nie jest kopia 1:1


    Trzeba umieć dbać o napęd .
     
  15. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    Nagle znawca się wielki znalazł człowieku nie da się do ciebie inaczej przemówic tylko po chińsku ?? Jak tak to masz
    ,, 记录只有97%和i-有100%" Pasuje ?!

    Sent from my BlackBerry 9320 using Tapatalk
     
  16. Alberos15

    Alberos15 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Chyba do siebie . Ale niech ci będzie to mam 97 % ale na forum się pytali to niby nie mogę grać na live i zgrywać na dysk czy pena . Ale wszysto jest git .
     
  17. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    Możesz grać na live ale ryzyko bana większe

    Sent from my BlackBerry 9320 using Tapatalk
     
  18. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Skoro tą nagrywarką wypalasz gry 1:1, to jesteś pierwszym przypadkiem na całą reszte świata.
    No ale spoko, fajna taka nagrywarka.

    Gry nie działają, bo nie są dostosowane pod LT3.0.
    Zaopatrz się w obrazy tych gier jeszcze raz, przepuść je przez abgx 1.0.6 z ustawionym AutoFix na LVL3.
    Następnie użyj swojej cudownej nagrywarki i nagraj je jeszcze raz. Będą działać.
     
  19. Alberos15

    Alberos15 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Kolego z czego się śmiejesz skąd miałem niby wiedzieć że płyta nie jest w 100% ? Koleś nagrywam jest 100% to myślałem że sie nagerało w 100% . Skąd miałem widzieć że 97 % ?


    Kolego pobieram gry z Chomikuj np.GTA V i była przepuszczona przez abgx tego co wrzucał i
     
  20. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Nie z czego, tylko z kogo, jesli już.
    Z Ciebie.

    frytas16 chciał Tobie pomóc, widać, że ma większą wiedzę. Ty się jednak upierasz i twierdzisz, że nagrywarka wypala kopie w 100%.

    Skoro pobierasz gry z takiego serwisu, jest spora szansa na to, że obraz jest uszkodzony. Mało tego, przed nagraniem gry, zawsze warto sprawdzić obraz, czy czasem nie jest uszkodzony oraz czy dograne zostały wszystkie pliki (SS, DMI, topologydata... ).

    No dobra. Teraz na poważnie.
    Na forum jest wątek poświęcony programowi PayloadTool v0.15.
    Dzięki niemu, można nagrać kopie 1:1 innymi nagrywarkami niż iHAS.
    Program jest jednak dosyć kapryśny. Z jedną nagrywarką współpracuje, z drugą nie. SPRAWDŹ.

    Jeśli z Twoją nie zadziała, kup iHAS 124DU. Odpowiednio skonfiguruj IMGBurn ( poradniki na forum ) i nagrywaj.

    Dodam jeszcze, że najprostszym rozwiązaniem będzie kupno iHASA 124B ( znacznie droższy od wersji DU, ok. 250zł w dodatku za używke ) z wgranym FW pod Verbatimy.
    Wtedy masz 99,99% skuteczności i bezpieczności w nagrywaniu.

    Sam tak miałem, gdy jeszcze grałem na piratach.
     
  21. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    Dzięki !

    Sent from my BlackBerry 9320 using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum