1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomóżcie ! ;d

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Miczuu, Grudzień 18, 2010.

  1. Miczuu

    Miczuu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemano, własnie dostałem xboxa tego starszego czarnego, i nie mam gier na płytach tylko poinstalowanych na dysku, i jeżeli gra w którą gram mi się znudziła i chciałbym zmienić na inną, to jest taka możliwość żebym go nie musiał go wyłączać i włączać, bo myśle, że od takiego wyłączania i włączania może coś się popsuc. I tu jest moje pytanie. Czy mogę wyłączyć grę za pomocą pada i dostać się do menu XBOX?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jest taka możliwość (jeśli dobrze cie zrozumiałem)
     
  4. Miczuu

    Miczuu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To mógłbyś mi ją podać, głupio co 20 minut wstawać z łóżka, więc jeżeli znasz tą możliwość to pomóz
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Nacisnij logo X na padzie
     
  6. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Środkowy przycisk z logo xbox'a klikasz. Wyskakuje okienko klikasz powrót do interfejsu
     
  7. Miczuu

    Miczuu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale ja mam tego najstarszego xboxa, te pudlo i nie mam tego guziaka tylko logo same
     
  8. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    I tak jeśli nie masz JTAG'a musisz włożyć płytę do napędu. Albo nie wiem o co Tobie chodzi.
     
  9. Miczuu

    Miczuu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli, że nic z tego, dalej będę musiał wstawać i wyłączać i włączać

    Znaczy mam ten napis Xbox na środku pada ale go się nie da wcisnąc
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    czasem mozna zastosowac IGR (wiele zalezy od przerobki, dasha i gry), mozna tez zrobic reset w padzie ale to grubsze grzebanie wiec lepiej pochodz troche i rozruszaj nogi
     
  11. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    To ja wam przetulamacze, bo widze ze macie problem :D

    Kolega ma XBOX 1 i chce wiedziec jak wylaczyc gre i wrocic do menu konsoli bez wylaczania calej konsoli i wlaczania jej od nowa.
     
  12. Miczuu

    Miczuu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Touch! Właśnie o to mi chodzi, dziękuję za to, że to rozkminiłeś. Jeśli możecie to pomóżcie.
     
  13. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    spam. Nooby z nas!!! ;-)))))))))))))

    Ale skoro On nie wie o czym mówi , to my tym bardziej wróżkami nie jesteśmy.......
     
  14. bundy

    bundy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w tym samym czasie naciskasz rt, lt, back i czarny albo biały. jakoś tak to szło :D
     
  15. Miczuu

    Miczuu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Daniel1979- Ja wiem o co chodzi, tylko wy nie mogliście tego rozgryźć, a touch to zrobił i mu podziękowałem..

    Bundy- niestety to nie działa, klikałem pare razy i nic
     
  16. Takenishi

    Takenishi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Myszków
    O 9 rano w niedziele naprawdę ciężko jest rozkminić tak napisany tekst. Gratuluję Touch'owi ;P
     
  17. Miczuu

    Miczuu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Takenishi, a może Ty coś wiesz na ten temat?
     
  18. warzywniakk

    warzywniakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja naciskam guide(logo X) i jest ok.
    Pomyśl troche.
    Przecież za pierwszym razem jak odpaliłeś konsole to pisze ci że ten przycisk to tego między innymi służy.
     
  19. Miczuu

    Miczuu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ten guide to na środku pada napis Xbox?- Jeśli tak to jest logo ale nie da się go wcisnąć, przypominam, że mam tę NAJSTARSZĄ, wersję, zaden 360.
     
  20. AjnSztajn

    AjnSztajn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    225
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie wstawaj z łóżka co 20 minut, możesz nabawić się jakiejś kontuzji kręgosłupa albo nawet coś gorszego. BTW. Zmiana gry co 20 minut, kto tak długo wytrzyma ? Graj po jakieś 3 min góra. Najlepiej zamiast kupować oryginały zainwestuj wynajmij pracownika do zmiany płyt. Gdybyś np. zamiast kupować 50 gier ściągnął je z netu zaoszczędzisz ok 10 000. Pracownikowi od zmiany płyt płacił byś za 4h pracy jakieś 100 pln ( bez umowy ) i wszyscy byli by zadowoleni. Czysta oszczędność ;)
     
  21. Miczuu

    Miczuu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ehh, AjnSztajn, to mi akurat nie pomogło ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum