1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomóżcie jestem nowy,aktualizacja.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kucha1, Kwiecień 23, 2013.

  1. Kucha1

    Kucha1 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mysłowice, Poland
    Siemka ;d niedawno kupiłem xboxa 360 lt +3.0 8GB i sluchajcie otóż mam taki problem.
    Dałem kumplowi zeby nagral mi kilka gierek i nagral GTA IV , skate 3 i dead island oraz Skyrima.
    I teraz mam taki problem gta i skate dziala bez zarzutow , ale jak odpalam dead island to wczytuje mi sie wszystko niby ok , klikam "zagraj w gre" i po chwili wyskakuje ze zeby zagrac w ta gre konieczna jest aktualizacja konsoli i czy aktualizowac czy nie . No i mam pytnie , co powinienem zrobic w tym momencie ?
    Pozniej odpalam Skyrima , tez niby ok - laduje sie daje "zagraj w gre" i wysakuje ze plyta nie jest obsługiwana ; /
    Może mi ktoś pomóc ? Jestem nowy , nie znam sie na tym a nie chce niczego zepsuc ; >
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    masz lt 3.0 nic się nie stanie możesz potwierdzić.
     
  4. Kucha1

    Kucha1 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mysłowice, Poland
    siemka , jeszcze raz ja poczytałem troche i mysle ze moze sie to przydac.
    dash 2.0.13604.0 ;)
    http://xboxforum.pl/kosz-53/dead-island-riptide-dash-165987/
    w tym temacie widze kolega ma ten sam problem.
    i wnioskujac z tego tematu
    http://xboxforum.pl/dash-200/czy-aktualizacja-usunie-mi-przerobke-150688/

    raczej nie powinienem utracić przeróbki ? czyli moge odpalić dead island i dać "tak" w pytaniu o aktualizacje ? I tylko tyle wystarczy czy cos jeszcze trzeba zrobić ? (nie wiem czy to konieczne, ale moj xbox nie jest nawet podpiety do neta )

    Chyba że jest taka mozliwosc ze wypinam usb z konsoli i sciagam dasha na kompa i jakos to wgrywam na usb ?
     
  5. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    przy lt 3.0 się nic nie dzieje wgra najnowszy dash. Bez dasha nie pograsz.
     
  6. kamilkuchartg

    kamilkuchartg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    tarnowskie góry
    mialem taki problem i zaktualizuj nie dostaniesz bana
     
  7. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Po aktualizacji jak jest nieznana płyta a działała to trzeba kliknać usun pamieć podręczną(polega na wejsciu ustawienia/pamięć i wybraniu danej pamieciu i danie wyczyść pamieć podręczną.
     
  8. Kucha1

    Kucha1 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mysłowice, Poland
    dałem zaaktualizuj , zaaktualizowało się<3
    dead island juz dziala jednak przy Skyrimie dalej wyskakuje ze plyta nieobslugiwana : < i nie dzialala wczesniej bo jest swiezo nagrana .
    I wgl widze ze sie zmienil wyglad wszystkiego po aktualizacji ; >
     
  9. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Aktualizację instaluj z pena na oficjalnej stronie MS masz wszystko opisane, bo jeśli gry były nagrywane zwykłą nagrywarką to może Ci się przerwać aktualizacja mówię tu o grach xgd3 , także zrób z pena najbezpieczniej. A jeśli masz płyta nie obsługiwana to jest nagrana nie pod te lt lub wyczsc pamięć podręczną , a inne gry xgd3 Ci działają ? Jeśli tak nagrane jest pod lt2 i nie będzie działać . Pamiętaj że każda grę xgd3 musisz przepuszczać przez abgx z auto fix level3 żeby dograć topology pod lt3
     
  10. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Nie rob mu wody z mozgu mrowa. Wyczysc pamiec podreczna. Jak na lt 3 To nagrane pod lt chyba logiczne.
     
Wczytywanie...

Poleć forum