1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomóżcie mi bo zaraz zwariuje

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez intex, Listopad 23, 2010.

  1. intex

    intex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Mam xbox 360 Arcade, i mam zamiar kupić kinecta, lecz w sklepach gadają że jest tylko na xbox SLIME,a na ARCADe nie ma, bo nie ma zasilacza.
    Czytam od 1h różne tematy, i jedni piszą że ten zasilacz jest w zestawie a inni że go nie ma..

    Proszę pomóżcie mi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Czałula

    Czałula Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Maynooth, Ireland
    jest w zestawie wszystko a kinecta z tego co wiem do slim sie nie da podlaczyc
     
  4. intex

    intex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    facet w sklepie powiedział że jeden kinect ma zasilacz a inny nie..
     
  5. freeq_

    freeq_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    Buahahah co Ty pierd.olisz hahaha.
    Na pudełku mam napisane "Kinect Ready" na instrukcji opisane wejście do Kinect z tyłu klocka.
    No stary, myślę, że to przejęzyczenie .

    Zasilacz jest w pudełku, więc nie wiem co facet w sklepie Ci wcisnął.
     
  6. intex

    intex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ponadt gadał że jest kinect na Arcade i jest kinect na Slime. i Wersja na Arcade będzie pod koniec tygodnia...
     
  7. AlCapone1

    AlCapone1 Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    szkoda kasy na kinekta chyba ze masz male dziecko poniżej 7 lat
     
  8. intex

    intex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeju nie pytam się czy warto kupić, tylko proszę o porade.
     
  9. freeq_

    freeq_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    Nie wiem co oznacza zwrot "Kinect na Arcade Kinect na Slimie", ale widzę, że masz problemy z logicznym myśleniem. Powiedz mi, kto normalny wypuścił by na rynek kontroler, który nie miał by supportu do starszych wersji konsoli tj, Jaspery, Falcony etc. ? Nie mam bladego pojęcia, Kinect jest jeden i działa z każda wersją konsoli.
     
  10. intex

    intex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pytam się, bo facet w sklepie gada że nie, a w necie że tak, a stary wierzy temu facetowi.... ;D


    To jak ten zasilacz do starych wersji jest razem w zestawie?
     
  11. freeq_

    freeq_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    *****..., no to jest właśnie tak..., dlatego ja nie mieszam rodziców do elektroniki.
    Facet w sklepie, chyba też ma problemy z logicznym myśleniem.
    Jest w każdym. Jeżeli nie preferujesz zakupu przez internet to idziesz do potencjalnego elektronicznego typu euro, media markt i rozpakowujesz go i sprawdzasz.
     
  12. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Mi ostatnio powiedzieli ze na dniach sprowadzą LBP na Xboxa :)

    Faceci w sklepach elektronicznych zazwyczaj wiedzą tyle co jest napisane na kartce. Kinekct jest jeden i o ile sklep czegoś nie zmienił to możesz śmiało kupować
     
  13. KamiLKR7

    KamiLKR7 Banned

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    No na pewno nie da się podłączyć kinecta do slima , jak się nie znasz to nie pisz głupot . Własnie szczególnie po to zrobili slima
     
  14. pnwelo

    pnwelo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    TarnĂłw, Poland
    ja sie dzisiaj pytałe o kinekta do arcade to w empiku powiedzieli ze mają za 600zł i działa on jak i na Arcade tak i na Slimie
     
  15. pluskwa

    pluskwa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2009
    Posty:
    74
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    Kinect jest jeden i sie sprzedawany jest z wersji z slimem i wtedy takiego nie podlaczysz do arcade (braz w zestawie zasilacza i przejściówki na usb)
    Xbox 360 250 GB WiFi + Kinect + Kinect Adventures PL + bonus!
    ale da się tez kopić wersje pod dowolna wersje (w zestawie z przejściówka usb i zasilaczem)
    Kinect + Kinect Adventures P

    pewnie niektórzy kupują wersje konsole z kinectem a sprzedają osobno aby zarobić i wtedy piszą ze kinect działa tylko ze slimem (brak zasilacza i przejściówki)
    notabene można sobie zamówić taki zasilacz na infolinii microsoftu i koszt około 20 euro
     
Wczytywanie...

Poleć forum