1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomóżcie w wyborze Xboxa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Flamco, Grudzień 30, 2014.

  1. Flamco

    Flamco Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Cześć , jestem zielony w sprawy Xboxowe ;d mam do wydania około 500 zł i chciałbym dorwać Xboxa360 ,najlepiej przerobionego ,tak żeby dało się grać z pendrive . I takiego żeby obsługiwał te nowsze gry , nie musi być jakaś śliczna grafika , byleby chodziło w miare płynnie . Czytałem że najmniej awaryjne są Jaspery więc taki by mnie interesował . Znalazłem na olx pare ofert ,która najlepsza ? Proszę o odpowiedź , w końcu po to jest to forum , aby pytać ;]
    http://olx.pl/oferta/xbox-360-zamiana-za-ps3-sprzedaz-CID99-ID7jI6z.html
    http://olx.pl/oferta/konsola-xbox-360-dysk-40-gb-CID99-ID8jZFF.html
    http://olx.pl/oferta/sprzedam-zamienie-CID99-ID6gCnW.html
    http://olx.pl/oferta/sprzedam-xboxa-360-CID99-ID7Qhrw.html
    http://olx.pl/oferta/sprzedam-xboxa-360-CID99-ID800zW.html
    Przepraszam jeśli zły temat ,albo coś jeszcze ale to pierwszy post . Dziękuje z góry za odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. shte-fun

    shte-fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2014
    Posty:
    291
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Suwałki
    Krótko i na temat. Spację stawiamy po znaku interpunkcyjnym, a nie przed. Musi być on przyklejony swoją lewą stroną do wyrazu.

    A to co mniej ważne, to patrz aby konsola miała RGH. I oby był conajmniej Jasper, a to poznasz po zasilaczu. Musi mieć w środku bolce. Z resztą niech Google co pokaże jak wygląda taka wtyczka.
     
  4. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Dużo mu pomogłeś, każdy zasilacz ma bolce. Zasilacz od Jaspera ma 150W ale żeby mieć pewność to patrz na MFR Date konsoli min. 2009r tak ok. lutego lub później, no i na naklejce konsoli wyszukaj napisu 12.1A to świadczy o Jasperze, 14.2A to Falcon, a 16.5A to np. Xenon, Zephyr.

    Wysłano z Motorola Moto G
     
  5. shte-fun

    shte-fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2014
    Posty:
    291
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Suwałki
    Obudowę można zmienić razem z naklejka. Patrz na wejście zasilacza.
     
  6. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    No miałem to dopisać tylko wyleciało mi z głowy, dzięki za dopełnienie posta :)

    Wysłano z Motorola Moto G
     
  7. harnasm

    harnasm Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  8. Flamco

    Flamco Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Widziałem już ten obrazek, wiem mniej więcej jak rozpoznać Jaspera. Dziękuję za lekcje intrepunkcji, przyda sie ;d. Teraz proszę o porade, która z tych 5 konsol byłaby dla mnie najlepsza. Pierwsza na 100% ma Jaspera, ma LT 3.0 ale nie ma dysku twardego, za to 2 pendrive po 8GB na których znajdują sie gry. Tutaj moje pytanie czy wystarczy na pendrive zgrać obraz płyty, czyli chyba tak zwane ISO, i wtedy można grać czy trzeba coś jeszcze kombinować? No i jak to jest z zapisami gier, jeśli nie ma dysku twardego, to zapisuje sie na tym pendrive? I ostatnie pytanie ;d jeśli mam pendrive 32GB to czy mogę go wykorzystać do tego Xboxa ? Dziękuję za odpowiedzi, i oczekuję że pomożecie :)
     
  9. shte-fun

    shte-fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2014
    Posty:
    291
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Suwałki
    Na lt musisz nagrywać płyty z tych iso. Jak masz RGH to wystarczy przerobić obraz lub pobrać od razu od RGH. Pendrive będzie ok
     
  10. Flamco

    Flamco Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Rozumiem, a do tego nagrywania jest potrzebna jakas nagrywarka specjalna? Czy jak mam laptopa to moge normalnie nagrywać, np. Nero? Chyba że jest wymagany jeszcze jakiś program?

    I jeszcze jedno, jak to jest z tymi zapisami gier, jeśli nie ma dysku twradego, zapisuje sie na pendrive?
     
  11. shte-fun

    shte-fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2014
    Posty:
    291
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Suwałki
    Potrzebna nagrywarka specjalna. Także jak nie musisz koniecznie grać online to kupuj RGH
     
  12. Flamco

    Flamco Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    nie odpowiedziałeś mi kolego, na pytanie dotyczące saveów
     
  13. Dominus PL

    Dominus PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    369
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kielce
    Jeśli masz pendrive sformatowanego w formacie dla Xboxa to przy odpalaniu gier wybierasz domyślny dysk do zapisu. ;)
     
  14. Kizo

    Kizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    393
    Polubienia:
    146
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zary, Poland
    Do Lt potrzebna będzie ci nagrywarka czyli dodatkowy wydatek ,i jak nie masz pojecia o nagrywaniu mogą byc problemy (wielu świezaków ja ma) ja bym ci radził kupic RGH do tego potrzebny oczywiscie dysk ,jeżeli bys dołożył 100 zł to za 600 można kupic xbox 360 slim z dyskiem
     
Wczytywanie...

Poleć forum