1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomóżcie z LAN'em

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez marianlyl, Grudzień 5, 2009.

  1. marianlyl

    marianlyl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gryfice
    Chodzi mianowicie o ten temat:
    http://xboxforum.pl/kosz-f53/problem-z-lanem-34220.html
    Sprawa nie wygląda tak pięknie niestety jak twierdzi moderator.
    Między dwoma komputerami stworzyłem sieć bez problemu, jednak z iksem tak nie jest. Co bym nie zrobił to i tak komsola nie wykrywa kompa, a komp konsoli. Pomóżcie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    co masz wpisane w kompie i w xbosie??
     
  4. marianlyl

    marianlyl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gryfice
    Mam statycznie przydzielone adresy ip z tej samej puli, brama to lvebox maska podsieci to 255.255.255.0, dns także livebox. Na automatycznych ip także nie działa.
     
  5. karaszgr

    karaszgr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    łódź
    Przepraszam ze sie dolanczam ale nie bede juz zakladal nowego tematu poniewaz juz byl ten temat tylko poprostu nie moge go znalesc. Mam problem tego typu ze mam router a w nim podlaczone 2 komputery no i tera xbox. Jak wchodze w ustawienia w xbox-ie wykrywa mi adres ip i maske automatycznie ale jak klikam na sprawdzenie polaczania pisze ze nie ma polaczenia. O co moze chodzi ? bardzo prosze o pomoc. Probowalem rowniez recznie wpisywac na wszystkie sposoby. rzadnych rezultatow
     
Wczytywanie...

Poleć forum