1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomóżcie!!!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kanar, Sierpień 23, 2011.

  1. kanar

    kanar Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    WItam ostatnio zaktualizowałem dashboard na wersja 2.0.13599.0 i gry nie działały wiec przerobiłem jeszcze raz konsole, stare gry nie działają , jak nagrywac gry aby działały przepuszczam przez abgx i nadal nie działają, czy trzeba gry przerabiac na odpowiedni wave? pomózcie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    wgrałeś iextreme 1.91 ??
     
  4. kanar

    kanar Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  6. kanar

    kanar Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Stare czyli nagrywane przed aktualizacją dashborda , np crysis 2 fifa 11 , wczesniej patchowałem gry na wave 3 i działały teraz po tej przeróbce nie wiem jak nagrac bo te nie działają,
     
Wczytywanie...

Poleć forum