1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ponagraniu gry widzi dvd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bapek7, Listopad 23, 2010.

  1. bapek7

    bapek7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam nagralem fife 2011 i Takena 6 co odczytuje mi jako film dvd mam przeróbke ixtreme1,61 sprawdxalem obrazy abgx360przy czym nie było żadnych błędów jedyne co to nie było zweryfikowane Czemu mi nie chodzi ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Może nie użyłeś active iso.
     
  4. bapek7

    bapek7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie uzywalem actie.iso koles u kotrego przerabailem powiedzial ze to nie do mojej przerobki . ale sprobuje z tm. a da sie robic bez active.iso??
     
  5. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Co nie do Twojej przeróbki?! Użyj active .iso albo spatch'uj do wave 3
     
  6. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Active.iso jest do 1.6, a nie 1.61.

    Więc jak ma 1.61 to Active.iso nie dla niego.
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tu sie mylisz
    activate.iso działa tez z ix 1.61
    http://xbins.org/nfo.php?file=xboxnfo1746.nfo

    co do problemu - gosciu ma na bank ix 1.6 a nie 1.61 wiec mu wave 4 nie czyta

    patchowanie na wave 3 albo activato.iso i po problemia
     
  8. creator

    creator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk/Lębork
    zły wave na bank ;] użyj 360WavesPatcher ;]
     
  9. bapek7

    bapek7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przerabiajacy zapewnil mnie ze mam 1,61. fn4 oraz epoko lodowcowa smiga az milo. sprawdze active iso czy chodiz .
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  11. majcin

    majcin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może wina płyty..?
    Verbatimy?
    Miałem jakieś inne i tak samo mi się działo na każdej..
     
  12. bapek7

    bapek7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki wszytkim to sprawa wevu. jak przerobile z 4 na 3 to hula. jescze raz dzieki
     
Wczytywanie...

Poleć forum