1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ponowna przeróbka PS1

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tirlitek, Listopad 17, 2011.

  1. tirlitek

    tirlitek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gr-ce
    Cześć! Może ktoś z was bedzie wiedział jak przerobić ps1 ? Kumpel mial przerobiona i usuną niechcący jakiś plik z karty pamięci i juz mu "kopie zapasowe" niechcą chodzić. Pomoże ktoś?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    a nie dziala juz opcja na zapalke? (ja tak mialem przerobionego psx hehe)
     
  4. tirlitek

    tirlitek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gr-ce
    cos wiecej na ten temat mozesz powiedziec :D?
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    a nie prościej ściągnąć emulator na komputer lub pograć na starym xboxie ? :p
     
  6. tirlitek

    tirlitek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gr-ce
    wlasnie nie ;p bo komputer sie mu zepsol, a chcialby sobie na ps1 pograc :)
     
  7. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    wkladasz zapalke zeby nie zamknela sie pokrywa od napedu. wkladasz oryginalna plyte, pozniej pirata, znow oryg i pirata. Musisz w odpowiednich momentach te plyty zmieniac jak sie nie kreca. Nie pamietam dokladnie w ktorych momentach, ale to znajdziesz w googlach/youtubie.
     
  8. tirlitek

    tirlitek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gr-ce
    a nie mozna jakąś płyta tego przerobić ? albo wgrac ten plik ?
     
  9. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  10. tirlitek

    tirlitek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gr-ce
    wiem że to forum xbox, posiadam rownierz xboxa, ale chcialbym szybko znalesc odpowiedz na moje pytanie. Stwierdzilem ze moze tutaj ktos bedzie w stanie mi pomoc.
     
  11. aker2

    aker2 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    297
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    POLAND
    1.Fora pomyliły
    2.Sposób na zapałke był najlepszy
    3.Plik na karcie to ps2
     
  12. tirlitek

    tirlitek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gr-ce
    przy sposobie na zapalke trzeba tak za kazdym razem ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum