1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ponowne RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Patryk Walko, Luty 17, 2016.

  1. Patryk Walko

    Patryk Walko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 17, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, posiadałem na moim xboxie przeróbkę RGH, po wgraniu dasha chciałem zaktualizować avatary do kinecta z pendrive i wygląda na to, że przeróbkę szlak trafił, stąd moje dwa pytania:

    1. Skoro RGH było zrobione to ten chip fizycznie się w tej konsoli znajduję, ale czy jest jeszcze użyteczny czy trzeba wstawić nowy? Ogólnie czy koszt takiej usługi w tym wypadku będzie mniejszy czy większy od standardowej ceny?

    2. Dowiedziałem się, że gdybym miał LT to możliwa by była gra online co odpada w przypadku RGH. Gdybym zdecydował się na LT to czy jest możliwe usunięcie "pozostałości" RGH tak aby nie był wykrywalny i nie dostać bana?

    Z góry dziękuje za pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Co rozumiesz przez zdanie rgh szlak trafił co się dokładnie stało po wgraniu dash itd

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2


    Flash - Modyfikacja oprogramowania konsol Xbox 360 Phat/Slim - lt3.0/LTU/LTU2/RGH1.2/RGH2.0
     
  4. Patryk Walko

    Patryk Walko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 17, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie uruchamia się żadna gra z dysku, FSD jest i je widzi, ale mogę tylko pooglądać pudełko
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jak Ci startuje FSD to RGH masz cały czas. Wgraj na nowo FSD i ustaw ścieżki.

    Wysłane z mojego SM-N920C przy użyciu Tapatalka
     
    Patryk Walko lubi to.
  6. Patryk Walko

    Patryk Walko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 17, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wielkie dzięki, jutro na pewno spróbuję :)
    I ostatnie pytanie, czy przed ponownym wgraniem muszę usunąć stare FSD/sformatować dysk/przywrócić jakieś fabryczne ustawienia?
     
    Ostatnia edycja: Luty 18, 2016
Wczytywanie...

Poleć forum