1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Poprawne ustawienia abgx1.0.6 pod LT3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez harrymason88, Styczeń 18, 2012.

  1. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Witam czy te ustawienia Konfiguracja ABGX 1.0.6 - XGD3 - Gry - Inna strona Xbox 360 sa ok?Pytam bo to juz 4 rodzaj ustawien ktore znalazlem i teraz calkiem zgłupialem nie wiem ktorymi mam sie sugerowac:confused: Moze ktos podac link do sprawdzonych na sobie ustawien?Nie mam jeszcze 3.0 ale przepuscilem NBA2K12 pod innymi ustawieniami wszystko na zielono to dobrze ale nie mam mozliwosci sprawdzic czy pójdzie na 3.0,ten link co podalem rozni sie kilkoma haczykami o co w tym chodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. r0bert

    r0bert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Wystarczy dac level3.

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  5. r0bert

    r0bert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nagrałem tak 3 gry i żadna nie działa :( wiec chyba coś lt 3,0 jest źle wgrany?
     
  6. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Dokładnie tak jak podał kolega wyżej, sam tak mam ustawione i wszystko śmiga :)
     
  8. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    no tak jeszcze nie mialem:)puscilem zobaczymy co pokaze:)
     
  9. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    NBA2K12 wszystko na zielono a Skyrim druga wstawka uszkodzona CRC blednie zripowana czy cos,sciagam trzecią.Dzieki za pomoc
     
  10. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    harrymason88 jeżeli masz wersję od Dog29 olej błędy CRC
     
Wczytywanie...

Poleć forum