1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Poprawnie wypalona gra i nie dziala.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez patol965, Grudzień 31, 2009.

  1. patol965

    patol965 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.Mam konsole przerobiona ix 1.61 , wypalilem dzisiaj gre GTA EFLS i wyskakuje mi w konsoli jakby to byla plyta z multimediami;/ Obraz plyty sprawdzalem przed nagraniem jak i po programem abgx, A tutaj screen z abgx po wypaleniu imageburnem :

    [​IMG]

    Czy mam cos zrobic z tym obrazem czy cos;/ Nie wiem co juz robic, 2 plyty spalilem;]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Senseipl

    Senseipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czym wypalałeś. Layerbreak ustawiony?
     
  4. smieszek02

    smieszek02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    No to może zły wave nagrałeś.. może musisz mieć 3 a nagrałeś 4 albo coś
     
  5. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    A masz jakieś inne gry z wave4 i czy działają ? Np. Assassin Creed 2 , MW2 ?
     
  6. patol965

    patol965 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wlasni nie poniewaz nie dawno przerobilem konsole ;/ Plyta jest raczej na 100% dobrze wypalona mogl sie pomylic typ co mi przerabial i wgral 1.6?
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    1.61 jest dopiero od ok. 2 dni więc jak przerabiałeś wcześniej to możesz mieć max 1.6
     
  8. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Chyba , że ma napęd inny niż liteon wtedy mógł przerobić i z tydzień temu i będzie miał 1.61 . Ale możliwe jest również , że przerabiający przerobił na 1.6 . Możesz nagrać płytę z activate.iso i sprawdzić czy ta gra z wave 4 zadziała z activate.iso .
     
  9. patol965

    patol965 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Chyba tak zrobie ale nie wiem porownywalem tacki i takie same maja benq i liteon a liteon jest jak masz chyba falcona lub jaspera ale ogolnie jest nowszy a ja mam konsole z sierpnia tego roku to chyba liteon.
     
Wczytywanie...

Poleć forum