1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Poprawność obrazu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cukier, Czerwiec 2, 2010.

  1. cukier

    cukier Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy ten obraz będzie działał ?

    http://zapodaj.net/2bf8d9786cbf.bmp.html

    próbowałem go nagrać na verbatim w img burn używam go od ok 20 płytek i ani jednej mi nie zepsuł a ta się zepsuła zbieg okoliczności i spróóbować następną czy obraz jest coś nie tak ? z góry dzięki za pomoc :p :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Denpasar

    Denpasar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec, Poland
    link do zdjęcia nie działa
     
  4. mariocom

    mariocom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z Miasta
    Link juz działa ale powiedz nam jaka masz przerobke ogolnie ??
     
  5. cukier

    cukier Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    yyy...nie zrozumiałem jak to jaką mam przeróbkę ? jaki ixtreme czy co ?
     
  6. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    tak jaki ixtreme i dlaczego gra nie działa jak się to objawia? Obraz gry jest dobry. Na jaki wave zawsze gry nagrywasz?
     
  7. cukier

    cukier Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    znaczy używam activate.iso także zbytnio jaki wave to się nie przejmuje ale z reguły to jest wave 4 a nie chodziło to że nie działa gra tylko nie chce się nagrać stanęło na 49% i stało z 15 minut i potem wyskoczył błąd i **** mówię nagrywam img burn od zawsze i nic nie było problemu możliwe że to jednorazowo było próbować drugą płytkę ?
     
  8. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Tak możesz spróbować. I tak oszczędzasz na tym że gry ściągasz a nie kupujesz więc...
     
  9. lukeskajloker

    lukeskajloker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    a przez plik .dvd nagrywasz jaknie to nagraj via .dvd
     
  10. cukier

    cukier Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok próbuje jeszcze raz no wiadomo że nagrywam przez .dvd bez przesady .
     
  11. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Sry a przez co ma nagrywać jak nie przez plik z rozszerzeniem .dvd?
     
  12. werewolf836

    werewolf836 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 30, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    Co do obrazu itd,moze troszke nie na temat,ale jesli to ma tak byc jak jest,sciagalem gre ponad 30h i jest niezgodnosc na abgx to pierdziele takie cos wole gdzies wyniuchac i zakupic od piraca za 25zl
     
  13. rogal_88

    rogal_88 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ogólnie to imgburn jest do... no wiadomo czego . Spróbuj wypalić clonecd, którego to każdemu polecam! Nigdy nie miałem z nim żadnych problemów w porównaniu do darmowego imgburn! I to nie zależnie od płyt!
     
  14. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    imgburn jest bardzo dobry, trzeba odpowiednio skonfigurowac i bedzie smigal bez problemu :) a obraz jest poprawny
     
  15. rogal_88

    rogal_88 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zonk31 nie wczynaj kłótni . Bo każdy kto wypalił znaczącą ilość płyt wypowie się jednoznacznie: clonecd!
     
  16. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    nie mam takiego zamiaru ale opiniuje po samym sobie. zadnej plyty nie skopal mi jeszcze imgburn a nagralem
    i jestem zadowolony z dzialania imgburna:D nie napisalem mu zeby "nie sluchaj tego rogala, glupoty pisze" itd itp tylko stwierdzilem ze jest to dobry program. nie napisalem tez, ze clonecd jest zly i nie wszczynam klotni :DD
     
Wczytywanie...

Poleć forum