1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

popsuta płytka

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Altres, Luty 4, 2010.

  1. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Siemka zepsuła mi się płytka ale nie wiem w jaki sposób grałem rano po południu już się nie włącza wyskakuje wyczyść płytkę miętką szmatką płyta jest bez rys ale do rzeczy da się ją jakoś odzyskać ?? dodam że czasem się włączy ale po jakimś czasie wywali ten błąd.

    Dobra próbuje skopiować grę na dysk i przy 50 nie może odczytać płyty wyrzuca błędy odczytu czym to jest spowodowane ?? bo raczej nie uszkodzeniem płyty bo gra nie działa na starcie a nie w środku gry.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Masz albo kiepski palnik albo plytka po prostu przy przejsciu na 2 warstwe wlasnie zatrzymuje ci sie na 50% ;)
     
  4. zabilimizolwia

    zabilimizolwia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Altres co to za gra? I ona byla w zestawie z konsola? czy osobno kupowales? Ja mam tak z plyta dolaczona do xboxa - "Prince of Persia". Nie wiem jakim cudem udalo mi sie uruchomic gre i chwile pochodzic po swiecie, pozniej probowalem zgrac na dysk i wlasnie w okolicach 50% wywalalo mi miekka szmatke :) Postanowilem grac w nia do momentu az mi padnie ale przeszedlem cala gre.. Ale musze zaznaczyc ze za chiny nie moge uruchomic gry od poczatku teraz... (tez mam 0 rys). Ponoc partia byla wadliwa i tak sie dzialo z tymi grami.. Jesli kupiles osobno to dzwon do producenta (z tylu ksiazeczki masz numery) i zglos reklamacje.. Mozliwe ze Ci wymienia plyte.

    pozdrawiam
     
  5. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    to jest mass effect ale u mnie jest inaczej nie dochodzi do menu czasem tylko dojdzie no i uruchomię grę ale po jakiś 2 min wywala błąd, a chcę to przejść bo chcę własny wątek w mass effect 2.

    A tak kupiłem osobno ale gra nie jest na gwarancji bo kupiłem ją dość dawno ale jest w stanie idealnym więc nie wiem co się stało że nagle przestała działać.
     
  6. SNR

    SNR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lubelszczyzna
    tez mialem takie problemy ze starym ixem... po zmianie xboxa sie one skonczyly, ale od jakiegos miesiaca przy niektorych grach mi to wywala, ale nigdy przy oryg.
     
Wczytywanie...

Poleć forum