1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Popsuty pirat na X box 360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez gilushak, Kwiecień 28, 2013.

  1. gilushak

    gilushak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam problem ,
    kupiłem przerobiona konsole juz,
    pykałem w wypalone gry ,
    dostałem gre assasin bodajże oryginał
    zaczęło sie instalować jakies rzeczy
    chcialem ostatnio załączyć pirata i nie da sie
    nie działa
    płyta do odczytu DVD pisze,
    wchodzę a tam jak w M Player nie da sie nic zrobić 5 gier z 10 nie działa reszty nie sprawdzałem
    co mogło nawalić, co mam zrobić, co teraz?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    ta aktualizacja z assasyna mogla usunąć przeróbke
     
  4. gilushak

    gilushak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    przerobic jeszcze raz
     
  6. gilushak

    gilushak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak? jak ta konsole juz taka kupilem nawet nie wiem jaka to przeróbka, i jak to sie robi? ile kosztuje?
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    40zl kosztuje

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. gilushak

    gilushak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale jak mam to zrobic, komu zaplacic, zeby przerobic, i co potem znowu jak zalacze orginal to mi klapnie?
     
  9. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    jak teraz przerobisz to już Ci nic nie zaszkodzi tylko niektóre starsze gry mogą Ci nie działać i będziesz musiał nagrywać ponownie.
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    komuś kto przerabia szukaj w dzile usługi znajdziesz kogoś od Ciebie z miasta.Juz nie klapnie bedziesz mógł grać we wszystko
     
  11. gilushak

    gilushak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wielkie dzieki ziomus.... a ja bylem zły na Moja bo kupila mi gre a tu ... przerobka padła.. hehe a to nie jej wina, chciala dobrze..;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum