1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Porada zakup XBOX SLIM czy PHAT pod RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez neoware1, Kwiecień 16, 2012.

  1. neoware1

    neoware1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam prosze o porade odnosnie zakupu Xboxa 360 nie wiem jaki bedzie lepszy do przerobki RGH PHAT albo SLIM i jaka pyta etc (slyszalem ze ma wyjsc RGH 2.0)
    chodzi mi oto zebym mugl w przyszlosci rozbudowywac znaczy updatowc konsolke
    Z Gory Dziekuje I Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Rgh 2.0 to dla konsol po update. Bierz jasper lub slim do sierpnia 2011
     
  4. neoware1

    neoware1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli kazdy jasper lub kazdy slim do sierpnia 2011
    a mozesz mi powiedziec gdzie dostane rgh (jakies dobre zrodlo )
    i jeszcze jedno pytanie jaka jest roznica miedzy Rgh a JTAG Pozdrawiam i dzieki za szybka odpowiedz
     
  5. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    rgh troche gorzej bootuje niż jtag, ale jtag możliwy jest tylko do założenia jak ktoś ma starego dasha mniejszego niż 7371. Różnica w bootowaniu najczęściej żadna ale zdarzają sie dłuższe czasy do kilkudziesięciu sekund na slim
     
  6. msFormat

    msFormat XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2012
    Posty:
    474
    Polubienia:
    49
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Poznań
    @neoware1 zajrzyj do działu sprzedam - jest tam mój Xbox z RGH - może będziesz zainteresowany - bootuje jak JTAG - link w podpisie.
     
  7. neoware1

    neoware1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1 Co do botowania to mi nie przeszkadza ze bedzie dluzej botowala ale jak to sie ma do gierek ??
    2 Jak pisalem wczesnie ktora z tych 2 konsolek bedzie dluzej wspierana slim ,phat i z rgh lub jitag Pozdrawiam
     
  8. neoware1

    neoware1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki bardzo ale chce kupic konsolke abym mugl sam zamontowac Jtag lub RGH Pozdrawiam
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    O jtag zapomnij....
     
  10. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    1. dla gier nie ma różnicy
    2. oba sposoby na 99% bedą wspierane. Jak wybierzesz slima to masz do wyboru tylko rgh.
     
  11. neoware1

    neoware1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy mozesz podac namiary gdzie moge zakupic RGH lub JTAG do powiedzmy slima bede w Polsce w Maju Pozdrawiam
     
  12. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    jeżeli pytasz o chipy to nie musisz kupować w Polsce. Jeżeli chodzi o produkty TX to liste sklepów masz tutaj: Where To Buy | Team Xecuter

    co do jtaga to potrzebujesz 2 diody i pare kabelków
     
  13. neoware1

    neoware1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mozesz podac na PW jakie te diody i jakie kabelki normalne lub o poszczegulnej grubosci Pozdrawiam
     
  14. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    a będziesz umiał wykonać to samodzielnie ? bo zepsuć to nie problem a to wcale nie jest takie proste..
     
  15. neoware1

    neoware1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    raczej tak, raczej nie mam innego wyjscia
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. MaxMarten
    Odpowiedzi:
    18
    Wyświetleń:
    545
  2. 19luki20
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    292
  3. vendablewhale3
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    252
  4. Toldo
    Odpowiedzi:
    9
    Wyświetleń:
    632
  5. barkaz
    Odpowiedzi:
    7
    Wyświetleń:
    355

Poleć forum