1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

(PORADNIK) Gry CIV Bez IHAS na Dysku dowolny dash

Temat na forum 'Artykuły' rozpoczęty przez aker2, Wrzesień 20, 2012.

  1. aker2

    aker2 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    297
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    POLAND
    1.Palimy gre Img Burgnem Tructare (TEST NA BORDERLANDS 2)
    2.Wrzucamy MP3 Na pendrive
    3.Grę instalujemy na dysku mając włączoną piosenke nie można wyciszyć ma być ustawiona na powtarzanie
    4.Odpalamy Grę z Nie wyciszoną piosenką
    5.Gdy wyskoczy nam komunikat o Wyborze dysku zostawiamy konsole na 5min
    6.Wybieramy dysk i gramy
    7.Piosenkę ściszamy do 0 dopiero po włączeniu się gry np misji
    GRAM tak 5h w Borderlands 2 tructare na LIVE przedtem po 5 min wywalało
    Mam najnowszy dash ten z beta testów :):apthy:
     
    1 osoba to lubi.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  4. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Blad na xgd3 tylko bez civ. na civ to nie zadziala dogme dirt showdown i forza 4 30min max. Co do xbox live gralem na tym i bana nima.
     
  5. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Ban może pojawić się znienacka, ale trzeba się z tym liczyć przy takich kombinacjach.
     
  6. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28114
    Polubienia:
    3215
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Wczoraj nad tym trochę posiedziałem, popytałem kilku ludzi i faktycznie to działa, Ale na LIVE raczej bym się z tym nie pokazywał... :)
     
  8. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Takie cos to jak granie na kopi truncated .mp3 playera sie wylacza a gra przeszla weryfikacje. Wiec raczej nie wykrywalne
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Zapomnij. Truncate to ban murowany

    Wysyłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. szpieg997

    szpieg997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jesli chodzi o Dirta... sposób nie działa, przynajmniej u mnie:)
     
  11. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Dirt, Forza...działać nie będą.
     
  12. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    forza 4 da się pograć 30min nie jest najgorzej:)
    grałem od początku xgd3 na xbox live truncated jakoś i do czerwca 2012 bana nie ma więc się nie zgodze.
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Na bana trzeba poczekac...

    Wysyłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk 2
     
  14. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    po 3latach grania to może być:) nie ma co panikować według mnie.
     
  15. aker2

    aker2 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    297
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    POLAND
    Z forzą to daje to że nie wywala nie daje powiadomień o autoryzacji. Lecz tructare forza zwiesza się prz kręglach bo nie wypala tego całą reszte można cisnąć
     
  16. DzaceQ

    DzaceQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    133
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: (PORADNIK) Gry CIV Bez IHAS na Dysku dowolny dash

    Potwierdzam że śmiga na xgd3 dziś testowane na re6 i dmc. Z tym że nawet nie trzeba czekać tych 5 min. Mało tego po jakiś 5min można całkowicie wyłączyć mp3 testowane na kilku grach. Także gry bez ihas z powodzeniem lądują na dysku. Co do Civ to jeszcze nie sprawdzałem.

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
     
  17. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    RE6 i DmC nie mają CIV.
     
  18. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    a po za tym ta gra chyba nie posiada CIV chyba że się myle
     
  19. bolczyk

    bolczyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wcale nie trzeba mieć włączone mp3 przy instalacji na dysk. Wystarczy zainstalować normalnie a mp3 włączyć przed uruchomieniem gry, po uruchomieniu gry włączyć pauze i cieszyć się grą :) U mnie działa tak crysis 3 i gearsy Judgement.
     
  20. DzaceQ

    DzaceQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    133
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: (PORADNIK) Gry CIV Bez IHAS na Dysku dowolny dash

    Dokładnie. Napisane jest ze nie sprawdzane jest na Civ. Ale ihas potrzebny nie jest by instalować i grać z dysku :)

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
     
  21. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    no to wiemy :) ale ihas i tak dobry jest i robi dobre kopie :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum