1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wiedza Poradnik: Na co zwrócić uwagę przy kupnie XBOXA360.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bembenos, Lipiec 16, 2010.

  1. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    1. Sprzedawca widocznie jakiś idiota. Można grać przez neta na każdej wersji.
    2. Można podłączyć dysk.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. blackbox

    blackbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    co lepij kupic: nowego arcade i dokupic dysk twardy, uzywanego premium 60gb czy dolozyc i slima 8gb co bedzie lepsze?
     
  4. krysin

    krysin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    slima 8gb wiem bo go może będę miał za pare dni.
     
  5. blackbox

    blackbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki kupilem jednak nowego slima 4gb za 603zl
     
  6. Caris

    Caris Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli można wiedzieć: gdzie go wyrwałeś w takiej cenie?? :)
     
  7. AdrianQ

    AdrianQ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    XBoxa slima za 603 zl ?? o.0
    Gdzie jesli mozna wiedzieć ; D
     
  8. blackbox

    blackbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W UK w sklepie typu tesco bo mam 10% znizki.
     
  9. skrobi2

    skrobi2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    113
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  10. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Falcon. Jasper od pażdziernika był.
    Po za tym sprzedający ma tylko 1 komentarz, a i cena minimalna jeszcze nie osiągnięta tak że chyba nie warto.
     
  11. skrobi2

    skrobi2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    113
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Aha a tak ogólnie czy warto kupić xboxa premium 60gb falcon czy lepiej kupić xbox arcade Jasper bez dysku?

    I czy w ogóle są xbox premium 60gb jasper?
     
  12. Zeneq14

    Zeneq14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli już kupuję Xbox'a to najlepiej z którego roku?
     
  13. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Najlepiej Jaspera a te były produkowane od października 2008.
     
  14. skrobi2

    skrobi2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    113
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  15. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    663
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  16. Dybix

    Dybix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Elbing
    Czesc,

    Wczoraj bylem w rtveuroagd i upatrzyłem taka konsole tylko bez dysku Xbox.com | Przedstawiamy nową konsolę Xbox 360® kosztuje 850 zl + gwarancja na 3 lata . ma wbudowana pamięć 4 gb i jest z tego roku. facet w sklepie nie był mi w stanie powiedzieć czy ma ona wejścia usb. może wy wiecie czy posiada takowe "urozmaicenie" wiem ze starsze wersje takie wejścia miały. mam jeszcze 1 pytanie, czy czymś ona się rożni od swoich poprzedniczek ? czy będę mógł na niej grac normalnie , bez zadnych kamerek kinect ?
     
  17. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Tak ma usb, pograsz normalnie jak na starszych xboxach.
    Różni się tym że jest mniejsza, ma wbudowane wifi oraz port kinect ready. To chyba główne różnice.
     
  18. Zeneq14

    Zeneq14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy oplaca sie kupywac konsole z roku 2006?
    Jesli nagrywam juz gry, to jesli mam iXtreme 1.6 , 1.61 to jaki Wave mam wybrac?
    A jesli mam 1.51, 1.5 to jaki Wave?
    Jaka jest mozliwosc wystapienia RRODA u konsol z roku 2005,2006 i 2007?
    Mógłby mi ktoś pomóc znaleźć jakąś dobrą ofertę sprzedaxy Xboxa na allegro?
     
  19. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Nie kupuj konsol z tych lat, to są stare konsole i prawdopodobieństwo wystąpienia rroda jest duże. Szukaj czegoś młodszego 2008, 2009 a najlepiej Jaspera - te są prawie bezawaryjne.
     
  20. Zeneq14

    Zeneq14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Fake4er, mógłbyś mi podać swoje GG, czy coś?
    Widzę, że znasz się na tym, przydałaby mi się Twoja pomoc.
    a jeśli chodzi o te Wave'y?
    Jakie mają być do:
    1.5?
    1.51?
    1.6?
    1.61?
     
  21. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Jeśli nie przerobiłeś konsoli to nie patrz aktualnie na te (stare) ixtreme. Najlepszy aktualnie jest Ixtreme LT który czyta wszystkie wave.
     

Wczytywanie...

Poleć forum