1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wiedza Poradnik: Na co zwrócić uwagę przy kupnie XBOXA360.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bembenos, Lipiec 16, 2010.

  1. Zeneq14

    Zeneq14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale ja mam upatrzone już kilka konsol, one posiadaja wlasnie takie ixtreme? Wiec stad sie wzielo moje pytanie. Wiem, ze istnieje ixtreme LT, ale nie znalazlem takiej konsoli na allegro. Wiec prosilbym o odpowiedz, jakie te Wave'y maja byc do takich wersji.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Zawsze możesz kupic nieprzerobioną konsole i pozniej ją przerobić na lt. Ale z tego co wiem to :
    1.5 - 3 wave (chyba)
    1.6 - 4 wave
    1.61 - 4,5,6 wave
    1.1 lt - wszystkie wave
     
  4. Zeneq14

    Zeneq14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A moglbys mi podac sposob, jak sie przerabia na lt?
    Czy takie przerabianie jest bezpieczne i trudne?
    Czy jest możliwośc, ze po przerobce konsola sie zepsuje? Jest takie ryzyko?
     
  5. Maives8

    Maives8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moj kumpel ostatnio kupil zestaw z bornout paradise i trival pursuit z lutego 2009 czyli jasper. a to premium 60gb w empiku
     
  6. Zeneq14

    Zeneq14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale mi chodzi o kupno konsoli na allegro, odrazu przerobionej. Mógłby mi ktoś taką znaleźć? Ja się nie znam zabardzo.
     
  7. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    663
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Szukaj konsoli z 2009r i tyle. Nie trzeba się znać. Masz wytłumaczone na pierwszej stronie jak rozpoznać Jasper'a.
     
  8. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
  9. skrobi2

    skrobi2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    113
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  10. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    663
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Więc nie warto.
     
  11. skrobi2

    skrobi2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    113
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dlaczego nie jest przecież na gwaranci więc nie ma lipki w razie co...
     
  12. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Przerobienie konsoli zrywa gwarancję nawet jak jest plomba to gwarancji nie masz , więc jak ci siądzie konsola to tylko serwis i po około 6 miesiącach znów się posypie .

    co do wave to

    1.5 - 2 wave (nie jestem pewien może 3 też ma )
    1.6 - 3 wave (z activate iso każdy)
    1.61 - 4,5,6 wave
    1.1 lt - wszystkie wave (na razie)
     
  13. skrobi2

    skrobi2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    113
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ale słyszałem że wysyłali przerobione i normalnie naprawiali więc jak to jest?
     
  14. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    To zależy co padnie i czy microsoft sprawdzi napęd, ale podobno z reguły tego nie sprawdzają. Nie przewidzisz tego.
     
  15. skrobi2

    skrobi2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    113
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A nawet gdy by mi coś padło to jak bym wgrał oryginalny firmowaare albo dokupił nowy nie przerobiony napęd to normalnie w tedy musieli by naprawić?
     
  16. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Jak dasz nowy napęd to masz całkiem po ptakach bo zobaczą że masz inny napęd niż oni dali a jeśli cofniesz oprogramowanie to też to zauważą .
     
  17. Zeneq14

    Zeneq14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  18. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
  19. Zeneq14

    Zeneq14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie, jaka powinna być cena? Nie znam się zabardzo.
     
  20. CwaniaKp2

    CwaniaKp2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    KrK
  21. michaas

    michaas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ja też w taki zestaw będę wchodził, z tymi grami ale pytanko takie, czy podmiana napędu wejdzie w rachubę i kopie będą działać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum